2777
2789

فرض کنید یک فردی بسیاااااااار رنج دیده و چندین هزار بار شکست خوردید ، از نظر روحی فوق العاده رنج کشیدید و تحت درمان بودین ، اما الان نسبتا وضعیتتون خوبع

لطفا از بین گزینه ها انتخاب کنید چجوری مسیر ایندتونو هموار میکنید ؟ انتخابتون رو با دلیل ذکر کنید ممنونم.

برای کنکور بخونم و اینجا پزشکی قبول شم و بعد از دو ترم ، تقریبا شهریور 1400 برم خارج ادامشو بخونم ؟(مزایا : اعتماد به نفس از دست رفتمو بدست میارم ، اینجا صاحب تجربه میشم، درمان روانی خودمو کامل میکنم ، پدر مادرم بالاخره بعد از این همه مدت اشک ریختن خوشحال میشن )(معایب : تا اون موقع امکانش هست هزینه اونور خیلی گرونتر بشه، شاید اونور اصلا دو ترم منو قبول نکنن و شروع کنن ب معادل سازی واحد هام اونوخت همه چی از دست میره !)

یا اینجا یه رشته ی دیگرو بخونم و دی ماه 99 برم خارج و شروع کنم ب خوندن رشته ای ک همیشه ارزوشو داشتم ؟(مزایا :زودتر به رویام که تحصیل در خارجه میرسم ، برای رفتنم الان پول خیلی خوبی دارم ، میتونم از الان تا دی ماه ورزش کنم، روی زبانم کار کنم ، مسافرت برم ، روی درمانم کار کنم ،...)(معایب : همیشه دوس داشتم اسم منم توی پذیرفته شدگان پزشکی باشه ، میخاستم پدر مادرمو خوشحال کنم ولی اینجوری نمیشه )

تعداد رای : 32
نظرسنجی
برای کنکور تلاش میکنم و پزشکی میخونم و شهریور 1400 میرم خارج
10
31%
یه رشته ی دیگرو میخونم و دی 99 میرم خارج پزشکی میخونم
22
68%
ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود

حالا مطمئنی پزشکی قبول میشی؟؟

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.....دل من داند و من دانم و دل داند و من.....خاک من گل شود و گل شکفد از گل من.....تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من

هردو خیلی سخته پزشکی قبول شدن خیلییی سخته

‏کرونا به ما آموخت که حتی زندگی فلاکت‌بار قبلمون هم میتونه یه زمانی حسرت‌ باشه¡¡😔این دنیا همینه چه تو واقعیت چه تو مجازی ۱-دل نبند۲-همه افکارتو بیان نکن ۳-اینو بدون نی،نی،سایتم مثل دنیای واقعیه آدم خوب داره آدم بد داره،مهربون داره‌،بد اخلاق داره اینجا راحت تر از دنیای واقعی دل میشکنن پس۱-دل نبند۲-همه افکارتو بیان نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مطمئنی پزشکی قبول میشی؟؟

آره 

فرض کنیم صد در صد ممکنه هر دو راه 

ولی کدوم یکی به نفع منه ؟

دومی بهتره 

باید روی زبانت کار کنی  و ورزش و درمان رو ادامه بدی

خوش بحالت که میخوای بری خارج 

آروزی منه

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
دومی بهتره  باید روی زبانت کار کنی  و ورزش و درمان رو ادامه بدی خوش بحالت که میخوای بری ...

الهی قربونت برم ایشالا یروزی توم میتونی 

زبان انگلیسی رو مسلطم 

منظورم زبان روسیه

چندین هزار باز شکست‌رو  نتونستم بفهمم  

بنظر میاد سنی نداری چرا اینو نوشتی

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

به نظرم اگر کارهاتو کردی که بری، لزومی نداره خودتو معطل کنی تا اینجا رشته ای رو قبول بشی. علاوه براینکه شاید اصلن پزشکی قبول نشی، یا توی شهری که میخوای قبول نشی و باز کلی هزینه کنی. اگر قراره جای دیگه درس بخونی اونجا به حد کافی برای دوره های زبان و چیزهای دیگه معطل خواهی شد پس معطل کردن بیشتر معنا نداره. موفقیت، موفقیته، پدرو مادرت هرجا که تو موفق و شاد باشی بهت افتخار خواهند کرد

کاربری قبلیم بخاطر اظهار نظر در تاپیک ۲۲ بهمن ترکید.با تشکر از نی نی سایت.
الهی قربونت برم ایشالا یروزی توم میتونی  زبان انگلیسی رو مسلطم  منظورم زبان روسیه

خدا نکنه عزیزم فدایت🥰

اهان پس زبان روسی 

بنظرم دومی بهتره چون خودتم نوشتی رشته ای که ارزوش رو داشتی 

چندین هزار باز شکست‌رو  نتونستم بفهمم   بنظر میاد سنی نداری چرا اینو نوشتی

درست حدس زدی عزیزم 

4 ماه دیگه میشم بیست ساله

خیلی سختی کشیدم از تجاوز و ازار جنسی تا عاشق شدن و خیانت دیدن و یه مدت پدر مادرم خونمو تو شیشه کردن که کارم به بیمارستان روانی کشید الان هر دوشون شرمندن روزی هزار بار ب خودشون لعنت میفرستن 

خدا نکنه عزیزم فدایت🥰 اهان پس زبان روسی  بنظرم دومی بهتره چون خودتم نوشتی رشته ای که ارزوش ر ...

اره میدونی از بچگی دوس داشتم برم خارج 

مرسی ک وختتو گذاشتی برام

به نظرم اگر کارهاتو کردی که بری، لزومی نداره خودتو معطل کنی تا اینجا رشته ای رو قبول بشی. علاوه برای ...

اره همه چیم امادس برای رفتن 

دی ماه اگه بخام میتونم برم 

اره اینم هست اصلا شاید نتونستم پزشکی قبول شم شاید اونور سال دیگه گرونتر شد

اره میدونی از بچگی دوس داشتم برم خارج  مرسی ک وختتو گذاشتی برام

گاری نکردم خواهش

حتما برو هر چه زودتر بری بهتره

اره همه چیم امادس برای رفتن  دی ماه اگه بخام میتونم برم  اره اینم هست اصلا شاید نتونستم ...

والا توی این کشور و این وضعیت هیچی مشخص نیست.اگر برنامه رفتن داری برو به نظرم

کاربری قبلیم بخاطر اظهار نظر در تاپیک ۲۲ بهمن ترکید.با تشکر از نی نی سایت.