فرض کنید یک فردی بسیاااااااار رنج دیده و چندین هزار بار شکست خوردید ، از نظر روحی فوق العاده رنج کشیدید و تحت درمان بودین ، اما الان نسبتا وضعیتتون خوبع
لطفا از بین گزینه ها انتخاب کنید چجوری مسیر ایندتونو هموار میکنید ؟ انتخابتون رو با دلیل ذکر کنید ممنونم.
برای کنکور بخونم و اینجا پزشکی قبول شم و بعد از دو ترم ، تقریبا شهریور 1400 برم خارج ادامشو بخونم ؟(مزایا : اعتماد به نفس از دست رفتمو بدست میارم ، اینجا صاحب تجربه میشم، درمان روانی خودمو کامل میکنم ، پدر مادرم بالاخره بعد از این همه مدت اشک ریختن خوشحال میشن )(معایب : تا اون موقع امکانش هست هزینه اونور خیلی گرونتر بشه، شاید اونور اصلا دو ترم منو قبول نکنن و شروع کنن ب معادل سازی واحد هام اونوخت همه چی از دست میره !)
یا اینجا یه رشته ی دیگرو بخونم و دی ماه 99 برم خارج و شروع کنم ب خوندن رشته ای ک همیشه ارزوشو داشتم ؟(مزایا :زودتر به رویام که تحصیل در خارجه میرسم ، برای رفتنم الان پول خیلی خوبی دارم ، میتونم از الان تا دی ماه ورزش کنم، روی زبانم کار کنم ، مسافرت برم ، روی درمانم کار کنم ،...)(معایب : همیشه دوس داشتم اسم منم توی پذیرفته شدگان پزشکی باشه ، میخاستم پدر مادرمو خوشحال کنم ولی اینجوری نمیشه )