2777
2789

💐🍃🌿🌸🌾🌼

🍃🌺🍂

🌿🍂

🌸

🌱

شبیـه شعـرپـائـیــزم

ڪه رنـگ وبـوےغـم دارد

شبیـه آن درخـتے ڪه

تـورا یک عمـر کم دارد

بیـاتـاپـرشـوم ازتـو

چراڪه باتوخوشبختم

بیـا وبـازڪن امشـب

گـره ازڪاروازبختـم

🌼

🍂🍃🌸

🌼🍃🍂🌸🍃🍂🌼

🍃🍂🌼🍃🍂🌸🍃🍂🌼

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....

به کوه

به دشت

به بیایان

به باغ همسایه

به هر کجا قدم گذاشتم

یکى داشت

به عشق کسی ، چیزی ، جایی ، آرزویی سبزه ها را گره مى زد

خدای من !!!

آدمها پر شده اند از گم کرده ها

کدام سیزده قرار است روزگار خالی ما بدر شود ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﻓﻘﻄ ﺑﺎﻭﺭﻡ ﻛﻦ ..💝

تو سهم من از تموم زیبایی هاى دنيايى ..💖

ﺑﻴﺎ .. 💓

میخوام تموم عمرمو نذر تو کنم ..💘

نذر آرامش آغوشت ..💞

نذر لبخندت ..☺️

نذر اﻭمدنت ..❤️

ﻓﻘﻄ باورم کن ..💜

وقتی ميبینی به هوای تو زندگی میکنم ..👀

وقتی به شوق تو میخندم ..💏

وقتی ..💙

به عشق تو مینویسم ..💑

باورم کن ..💕

وقتی میبینی و حس میکنی كه ..😉

با تموم وجود دوست دارم ..😍😘

پس باورم کن ..💌

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....

🍂🍁🍂🍁🍂🍁

برایم مهم نیست چه میشود!!😻😻

به همه ی باورهایم سوگند!!!!! 😍

هیچ چیزی برایم مهم نیست!!👻💕

یک کلام!!!😒

من.........👩

دست از.... 💪❤️

دوست داشتنت نمیکشم..!💑

و این یعنی...❤️

نهایت خوشبختی!!! 💕😻🙊

گیرم تمام دنیا بگویند ما مال هم نیستیم😏💙

گیرم دوست داشتن بدون سند حرام باشد!! 😏💙

عجیب باشد!!!💕

باور نکردنی باشد!!! 💖

من اما.....💞

گیر این گیرها نیستم!!👅💪💋

من تا ابد.. 👵❤️👴

گیر چشمان توام..!!!👀

گیر دوست داشتنت!!!! 😻❤️🙊

میخواهم همه بدانند که...🙊❤️

من برای دوست داشتنت..😻💋

برای لمس دستانت👫

بوسیدنت!💏

از هیچکس اجازه نمیگیرم.... 😏👅

حتی خودت!!!!🙊💋❤️

دوستت داارم #نفسم😊

🍂🍁🍂🍁🍂🍁

من از روییدن خار سر دیوار دانستم 

که ناکس کس نمیگردد ازین بالا نشینی ها 

من از تنگی چشم فیل دانستم 

آنان که قویترند محتاجترند

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

توچشماے مڹ.......👀👀👀

فقط تو دیده مـیشــــــــــ ے........😍😍

آدما زیادڹ....... اما چشماے مڹ.......

فقط تو رو میبینہ.........🙇

آدما زیادڹ.......🙍

اما هیچڪدوم ارامش چشماے تو رو.........😍

بهم نمیدڹ.......💑

چشماے تــــو .......💔💖

بهم ارامش میدڹ......👄❤️❥

هموڹ آرامشــــــــــ ے ڪہ ساڸ هاستــــــــــ.........✌

ساڸ هایہ ساڸ.....✌

دنبالش میــــــــــگردم........💛💜💙

وقتــــــــــ ےنگام میڪنــــــــــ ے.......😍😍😍

زندگــــــــــ ے مڹ رنگـــــ میگیره.........😍😘💑

رنگـــــ عشــــــــــق......💑

رنگـــــ یڪـــــــے شـــــدن...💟 

❣️💏خوشبختـے❥❤️💖💜

❣️💏یعـنـے: من تو❥ 👰↭👨

❣️💏من،تو،بوساے یهــویـے❥♥️😘💋

❣️💏من،تو،قربـون صدقـه رفتنا❥♥️🙇😍

❣️💏من،تو،حســودے کردنا❥♥️😢

❣️💏من،تو،اخم کردنـا❥♥️😠😡

❣️👩‍❤️‍💋‍👩من،تو،بـغل کردنا❥♥️👨‍❤️‍👨💏

❣️👩‍❤️‍💋‍👩من،تو،دیـوونه بازے❥♥️🙅😂

❣️👩‍❤️‍💋‍👩من،تو،لـوس بازے❥♥️☺️😜

❣️👩‍❤️‍💋‍👩من،تـو،دعوا❥♥️👊😤

❣️👩‍❤️‍👩من،تو،قَهـر❥♥️❌

❣️👨‍❤️‍‍👨من،تو،آشتی❥♥️👫

❣️👩‍❤️‍👩خوشبختـے❥❤️

❣️👩‍❤️‍‍👩یعــنــے :

★مـــــــ🏃ــــــن★ و

☆تــــــــــ💃ـــــــــو☆

❣️💏بشــــــــــــــیم :

💑👫" مـــــ♥️ـــــــــا

سر روی.شونم.نزار

من زخمی غرورتم 

با این همه بدی ببین

هنوز سنگ.صبورتم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش نگیر

آب حیات است عشق

در دل وجانش پذیر

هر که شود صید عشق

کی شود او صید مرگ

چون سپرش مه بود

کی رسدش زخم تیر؟

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚

💚

💜

💚 ❤️💚❤️💚

💜

💚

💜

#دوســتــٹ_دارℳ

یــِڪ جـُمـلہ ےِ ؛

گـُفـتـَنے یـا نـِوشـتـَنے نـیـسـٹ ؛

#دوســتــٹ_دارℳ

نـوشـیـدَنے مـیـشـَود وَقـتے ؛

مـَڹ بـَرایـَٹ چـاے ِ دارچـیـڹ مےریـزَم ؛

#دوســتــٹ_دارℳ

پـوشـیـدَنے مـیشـَود وقتے زیـرِ بـاراڹ یـَخ مـیـزنـَم ؛

و تـو بـارانے اٹ را مے انـدازے روے ِ شانـہ هـایـَم ؛

#دوســتــٹ_دارℳ

بـَغـَل ڪردَنے میشـَود وَقتـے بـہ تـو و ؛

خـاطـِراٹ ِ رویـایےِ مـاڹ فـِڪر میڪنـَم ؛

وَ ...!!!

#دوســتــٹ_دارℳ

گـِریسـتـَنے مـیشـَود وَقـتے سـَهـمے از ؛

هـیـچڪدام از "دوسـتـِٹ دارم" هایـَٹ را نـَداشـتـہ بـاشـَم ؛

💜

💚

💜

💚 ❤️💚❤️💚

💜

💚

💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚

خوشبخت کسی نیس ک مشکل داره 

خوشبخت کسیه ک با مشکلاش مشکل نداره

عاقل نباش ک غم دیگران را بخوری 

دیوانه باش ک غمت را دیگران بخورند

اگر روزی عقل را بخرند وبفروشند ما همه به خیال اینکه زیادی داریم فروشنده خواهیم بود.......................میشه یه صلوات برا خوب شدنم بفرستید😢😭😭😭