2777
2789

قد مناسب برای خانم 160 تا 167 خوبه که با کفش پاشنه بلند 170 شه شیک

من خودم قدم 170  خدارو شکر ناراضی نیستم ، ولی میگم کاش 4 سانت کوتاهتر بودم که بتونم کفش پاشنه بلند بپوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

165 دوس دارم. خودم 170 هستم😢

واقعا دوس داشتم یه 4 سانت کوتاه تر بودم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
به نظرم اندام خیلی مهمه یعنی قسمتای برجسته به اندازه کافی برجسته باشه و شکم و پهلو نداشته باشه و پاه ...

من مشکلی ک دارم با هیکلم همون برجستگیه کاش تخت بود 

خجالت میکشم🤦🏻‍♀️

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

فقط 170عشقه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

من با متر معمولی ۱۷۲ بودم ولی یکی از آشناها ک بخاطر قد و وزنش مدام دکتر تغذیه میره قدش ۱۷۲ بود من ک کنارش وایمیستم  حداقل ۲ ۳سانت از من بلند تر بود با این حساب من ۱۷۰ 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..

من قدم ١٧٠ دوست دارماااا ولي ١٦٥ عالي بنظرم واسه خانوما راحت پاشنه بلند اينا ميشه پوشيد

من خيلي دوست دارم قدم ١٦٥ باشه راحت پاشنه بلند بپوشم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ایدا خانم چهار سانت اضافه ازش بخر دوتاتون ب ارزوتون میرسید

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️حالا ارزومم نی دوس داشتم فعلا که خداروشکر دورمو دخترا کوتاه گرفتن قد من ازهمه بلندتره😎😎😎بلندتربه نظر میرسم😎🚶🏼‍♀️

توو خانواده ی من ک همه زیر ۱۶۲😐بعد تا منو میبینن شروع میکنن ب اراجیف گفتن ک درازی عین مردایی نردبونی خلاصه ی کاری کردن ک از این نعمتی ک خدا بهم داده هزار بار پشیمونم ک چرا قدم کوتاه تر نبود 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
توو خانواده ی من ک همه زیر ۱۶۲😐بعد تا منو میبینن شروع میکنن ب اراجیف گفتن ک درازی عین مردایی نردبون ...

عزیزم به حرف بقیه اهمیت نده قد  کوتاه هم بودی یه چیز دیگه میگفتن کلا همیشه حرف دارن واسه گفتن به خودت افتخار کن

من واین بوم نقاشی....🎨♥️