2777
2789

مادرشوهرم خالمه...یعنی خواهر مامانم پس واسم عزیزه...من موقعی که عروسی کردم اومدم جدا واسه خودم توخونه خودم....ولی با عرض شرمندگی فقط صبحانه نمیرم خونشون....۳تا خواهر شوهرامم(دختر خاله هام)ماهند

منم همینطور  جیگرم خونه دارم جنون میگیرم  به خدا من بچه کوچیکم دارم دارم افسردگی شدید میگ ...

من شرایطم با همه فرق داره .شوهرم  ۴ سالشه بود ک پدرش فوت میکنه مادرشوهرم هم با ۴ تا بچه بدون حقوقی چیزی مجبوره بره پیش پدرشوهرش روستا کار میکنه تا اینکه بچه هاشو بزرگ میکنه تا جایی ک شوهرم استخدام سپاه میشه و مسئول ی جایی تو استانمون میشه اینکه حکم پدرشونو داره و مجبورم باهاشون تو ی خونه بمونم البته همشون عالین به جز خواهرشوهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم هلاکویی  میگف حتی تو تربیت بچه هم دوگانگی پیش میاد و هسچ حریم شخصی نیست شما هم سعی ک ...

اره صحبتاش کاملا یادمه 

اما چاره ندارم ایشالا که بتونیم خودمون خونه تهیه کنیم در اینده

ما هم تو یه ساختمون زندگی میکنیم به همراه سه تا از خواهر های همسرم ، من ۱۲ ساله که ازدواج کردم خدا رو شکر که هیچ مشکلی نداشتم .من هیچ وقت بهشون به چشم یه فرد غریبه نگاه نکردم .مادر همسرم و مثل مادر خودم و خواهرانشون رو مثل خواهر خودم دونستم  .اتفاقا الان هم قراره جمع شیم پشت بوم و سیزده رو بدر کنیم  

به نظر من باید بینشمون رو عوض کنیم تا دنیامون زیبا تر بشه .  

ما هم تو یه ساختمون زندگی میکنیم به همراه سه تا از خواهر های همسرم ، من ۱۲ ساله که ازدواج کردم خدا ر ...

چقدر خوب گفتی واقعا 

از بس بقیه نوچ نوچ کردن و گفتن خدااا به دادت برسه که ترس برم داشت 

خدایی تو رفت و آمدمون دخالتی ندارن

بستگی داره به اخلاقای هر خانواده دیگه و مهم ترین چیز فقط به نظرم شوهره که پشت زنش باشه، الان خانواده شوهرم خیلی با ما متفاوتن به شدت خسیسن زنا زیاد نباید خرج کنن ولی من اینجوری نیستم شوهرمم نیست خداروشکر ما هرچی میخریم اصلا نمیگیم حتی نمیگیم حقوق شوهرم چقدره مهم شوهره که پشت زن باشه دیگه

💙
چقدر خوب گفتی واقعا  از بس بقیه نوچ نوچ کردن و گفتن خدااا به دادت برسه که ترس برم داشت

عزیزم امیدوارم زندگی خوب و پر از آرامش داشته باشی .

به حرفهای بقیه نمیشه اکتفا کرد چون هر کسی مسئول زندگی خودشه و از دید و جایگاه خودش نظر میده .طلب خیر