2777
2789

سلام بچه ها من مشكل پيدا كردم شديدا من رژيم بامداد خمار رو دنبال ميكنم ك كالري شماري هست 

در طول هفته ك كالري عادي هست اوكي هستم اما دو روز بايد ميزان كالريم ٥٠٠-٧٠٠ كنم واي نگم از اون روز ك پدرم در مياذ كل روز رو خوب رعايت ميكنم شب ك ميشه رنگم از بي انرژي بودن و گشنه بودن ميشه مث گچ يا زردچوبه سرگيجه ميگيرم و انگار دارم ميوفتم همش از حال ميرم با اينكه هم قرص اهن ميخورم هم نوبتي ويتامين خلاصه اينطوري ميشه ك يهو مث شير درنده حمله ميكنم به خوراكي ها و كند زده ميشه به كل رژيم هفتم😭🥺اينم بگما در روزاي عادي رژيم اينطوري نيستم فقط روزايي ك بايد كالري كمتر بگيرم و اينكه رژيمم هم تست شده و صحيح هست قصد تغييرش اصلا ندارم ... ميشه به من بگين وقتي رژيم هستيم چه معجزه اي وجود داره من بخورم گشنم نشه و به اون حال نيوفتم  .. شما براي كاهش اشتها و سيري و اينكه به اون اون حال نيوفتين چيكار ميكنين همش گريه ميكنم😭😭😭😭♥️تازه من شبا بيشتر گشنم ميشه

آجی تاحالا چقد کم کردی؟ 

ب نطرم روزهای فست روزه بگیر

راحت تری

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
آجی تاحالا چقد کم کردی؟  ب نطرم روزهای فست روزه بگیر راحت تری

شربت آبلیمو برا خودت درست کن بخور در طول روز

چون آبلیمو متابولیسم رو بالا میبره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مواد کالری صفر استفاده کن

روزی که فست داری هویج و خیارو تکه کن توی یه ظرف بزار و هروقت ضعف کردی یکی دو تیکه بخور

شب قبل خواب هم بخور که ضعف نکنی

من با همین روش فست می گیرم اصلا احساس گرسنگی نمی کنم اونم با مصرف 500 کالری

با هر وعده غذایی هم کاهو یا کلم بخور

کاهو حجم معده رو پر میکنه، کلم هم نسبت به بقیه سبزیجات ها کربوهیدرات بالایی داره

یپیمانه برنج قهوه‌ای کته درست کن بدون روغن با کمی نمک. همراه چندقاشق خورشت.و کمی سالاد سرشب حدودا یکساعت بعد اذان بخور. تاچندساعت کاملا سیر میشی دلت غذا نمیخاد چون سبوس و فیبر داره. من ی کیلو خریدم یروز درست کردم خ خوب بود. هربار کم درست کن اندازه ی وعده 

یپیمانه برنج قهوه‌ای کته درست کن بدون روغن با کمی نمک. همراه چندقاشق خورشت.و کمی سالاد سرشب حد ...

اهان بعني برنج معمولي اينطورط سير نميكنه نه؟ قهوه اي قشنگ سير ميكنه؟ خوب اگر اينطوريه كلا من بجا سفيد قهوه اي ميخرم نه ؟ 

آب هویجم صبحها ناشتا خ خوبه کالریشم کمه ظهر اب کرفس. میوه های کم کالری بخور با مصلحش. دمنوش دارچین زنجبیل لاغرکنندست. نون جو سبوس‌دار هم سیرکنندست ولی باید کم بخوری ک چاق نشی ولی خوراکیهای کم کالری یا کالری صفر هرچقد دلت خاست بخوورتامعدت خالی نباشه. اصلا نذار فشارت بیفته یا خ رنج گشنگی بکشی بدتره رژیمت میشکنه

از مواد کالری صفر استفاده کن روزی که فست داری هویج و خیارو تکه کن توی یه ظرف بزار و هروقت ضعف کردی ...

ممنونم واقعا اين هقته اي ك داره مياد روزاي فستم حتما كدو سبز و خيار و هويج ميزارم كنارم .. 

فداتشم خودمم همين كارو ميكنم والا من دو هفتس شروع كردم دقيقا دو كيلو اومدم پايين هفته اي يك كيلو

چقدر عالی... منم زایمان کردم تازه... میخام نخورممممم. سخته

اهان بعني برنج معمولي اينطورط سير نميكنه نه؟ قهوه اي قشنگ سير ميكنه؟ خوب اگر اينطوريه كلا من بجا سفي ...

قهوه ای سبوس داره. من پارسال رژیم لاغری گرفتم سه ماهه ده کیلو کم. کردم. ولی ریزش مو گرفتم چون برنج حذف کردم بعد فهمیدم سبوس برنج اصافه کردم ب رژیمم الان دوران تثبیتم وزنم نرماله هفته ای دوبار برنج قهوه ای میخورن بخاطر ویتامین تو سبوسش ک موهام دیگ نریزه کیلویی25000خریدم چندروز پیش

آب هویجم صبحها ناشتا خ خوبه کالریشم کمه ظهر اب کرفس. میوه های کم کالری بخور با مصلحش. دمنوش دارچین ز ...

ااخ دقيقا مشكل منم اينه ك گشنكي به خودم ميدم مثلا امروز ناهار مرغ توي فر داشتم به اندازه ٤٠٠ تا خوردم بعد رفتم خوابيذم و پاشدم و ورزش كردم رنگم مث ميت شده بود داشتم از گشنگي تيكه پاره ميشدم همه ترسيدن رنگمو ديدن ايندفعه يه خيار و هويج و اينا ميزارم كنارم هي ميخورم ك گشنگي نكشم .. كاش ي قرصي هم بود ادم ميخورد حس گشنگي نميكرد🥺...ي مشكلم دارم صبحانه نميخورم متنفرم 

قهوه ای سبوس داره. من پارسال رژیم لاغری گرفتم سه ماهه ده کیلو کم. کردم. ولی ریزش مو گرفتم چون برنج ح ...

اها كاملا درسته افرين 

يعني چاق كنندگيش كمتر از برنج سفيده ؟؟؟ 

منم هفته اي ٣ بار ميخورم برنج 

الان مشكلم تو رژيم گشنگي دادن به خودمه و ساعت خوابم ك افتضاح شده و لينكه اصلا صبحانه نميخورم

چقدر عالی... منم زایمان کردم تازه... میخام نخورممممم. سخته

ب سلامتي عزيزم مبارك باشه♥️♥️♥️😍من خيلي دكتر اينا رفتم ولي چون دانشجوام رژيم دكترا برام سخت بود از همه رژيما اسون تر همون كالري شماري هست ك من با تاپيك بامداد خمار رفتم جلو