2777
2789

بچه ها توی پیج اقای شاهین صمد پور (مستندساز و فعال اجتماعی که قبلا در صدا و سیما فعالیت داشتن اما الان مستقل فعالیت میکنن و یک میلیون فالور دارن و اطلاعات معتبر هم میدن) یه فیلم از دکترای ریه گذاشتن ک ایشون میگن در بیمارستان مسیح دانشوری این دارو روی تعداد زیادی از کرونایی ها امتحان شده و بهبود یافتن اما دارو ژاپنی هست و نسخه ایرانیش رو دارن تا هفته دیگه میسازن ولی درخواست کردن ک وزارت بهداشت دارو رو وارد کنن

اسم دارو:

Favipravir 200 mg

عکس از پست و لینک این پست رو براتون میذارم👇

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این مورد که گفتند داروی کرونا نیست،فقط برای کنترل بیماریه،روی چند تا بیمار امتحان کردند نتیجه مثبتی داشته

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
عزیزم این مورد که گفتند داروی کرونا نیست،فقط برای کنترل بیماریه،روی چند تا بیمار امتحان کردند نتیجه ...

بله گلم پیشگیری نمیکنه اما روی کسایی که مبتلا شدن امتحان کردن و اونا حالشون خوب شده. این یه امیده. درسته واکسنش الان نیست اما بازم اگر مبتلا شد کسی میتونه نجات پیدا کنه و این خیلی بهتر از هیچیه

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
اره دیدم  ان شاالله امار فوتی ها کمتر و کمتر بشه  واسه ما عقدیام دعا کنید زودتر تکلیفمون ...

و واسه ما باردارا😣😣😣😣😣

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید