2777
2789

رعایت بهداشت  ، رعایت بیرون نرفتن و ...

من بابام اصلا نه رعایت میکنه نه میشینه خونه  

حتی سر این موضوع دعوامون شد  ولی خب رفتم معذرت خواهی

امشب میگه واسم مهم نیس بگیرم  من دیگه عمرمو کردم

خیلی ناراحت شدم دلم شکست  خب نمیگه به غیر خودم  دختر جوون دارم خونه  زن دارم  اطرافیانم هستن

خدایا خسته شدم واقعا😔

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

بوگو پدر گرامی چیز جان همون گل جان تو عمر کردی ما خو نکردیم😐😐😐🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رعایت نکرد بیرونش کردم از پایین فرستادمش بالا پیش ننش گفتم پایین نیا یه دخی دوماهه دارم خودمم مشکل ریوی 

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
بغلش کن بوسش کن بگو به فکر خودت نیستی به فکر ما باش احساستتو نشون بده نرم میشه

بخدا امشب کلی واسش حرف زدم گفتم ولی اهمیت نمیده راااحت میگه من دیگه عمرمو کردم  

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )