2777
2789
عنوان

کاربرای قدیمی سایت بیاین جمع شین

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عمیق و شیرین کاربری شما 😍😍

ذوق مررررررگگگگگ😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😁😁😁😁😁😁😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

مامان امیرپرهام فعلاقدیمی ترن🌹

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
من از ۹۲ عضو شدم اما کم میومدم اعتراف میکنم اولین باره عضویت عروس کوچولو رو دیدم یعنی جدیدا دیده ب ...

قبلا اسم های دیگه داشتن 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
بله 

عزیزم من چند ساله خواننده خاموشم 

از کاربر ماتیلدا ناز خبر دارین

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
شما الان قدیمی هستی تاریخ عضویتت که اینو نمیگه

شما با اینهمه سابقه چرا فعایتت کمه؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

@دوست_قدیمی_شما      

@مهرنگ1  

از کاربرهای مورد علاقم هستن  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
سلامممم 😍😎

سلام عزیز❤❤

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

همیشه برای کاربرهای قدیمی سایت یعنی زیر ۹۰ یه احترام خاصی قائلم ...یه حس خوبی ازشون میگیرم😍😍 نمیدونم چرا....

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 
همیشه برای کاربرهای قدیمی سایت یعنی زیر ۹۰ یه احترام خاصی قائلم ...یه حس خوبی ازشون میگیرم😍😍 نمیدو ...

منم همینطور❤

🥰🥰⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩زنده باشی ایشالا همیشه هم با انرژی

ممنونم عزیزم❤💚💛🧡💜💕💕💕💋💋انرژی مثبتو از شماها میگیرم ک انقدر مهربونید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....