👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم من چند ساله خواننده خاموشم از کاربر ماتیلدا ناز خبر دارین
نه متاسفانه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
@دوست_قدیمی_شما @مهرنگ1 از کاربرهای مورد علاقم ...
سلام عزیزم. ممنونم
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
من خیلی کتاب خوندم خیلی... اما اونجور که باید، نه راضیم کرده... نه تونستم رفتارمو تغییر بدم.... من بعلت گذشتم.... نمیتونم درسترین رفتار رو انجام بدم... یا اینکه خیلی راحت بازیم میدن و حقم خورده میشه حالا یا با طعنه یا بی ارزش کردنم و.... ... این جریانات رو بیشتر بعد ازدواجم متوجه شدم که ضعف رفتار دارم..... دیدم ک شما کاربر قدیمی هستین... گفتم شاید بتونین تاپیکای خوب رو معرفی کنید من بخونم..... چون فک میکنم تجربه ها و حرفای بچه های اینجا خیلی قابل لمستر از کتاب هست... ممنون
من خیلی کتاب خوندم خیلی... اما اونجور که باید، نه راضیم کرده... نه تونستم رفتارمو تغییر بدم.... من ب ...
عزیزکم ❤راستش تاپیکی که اینگونه باشه یادم نیست اون زمان ها میشد تاپیک حذف کرد و خیلی ها بعد حل مشکل یا گرفتن جواب تاپیک پاک میکردن یا حتی اسم کاربری عوض میکردن در مورد مشکلت گلم بهترین شخصی که میتونه بهت کمک کنه در وهله اول خودت هستی و بعد کمک از یک روانشناس که بهت راهکار درست بده سعی کن به هر کسی اعتماد نکنی و انتظار هر رفتاری از هر شخصی داشته باش حریم زندگیت خصوصی کن اجازه نده هر کسی هر رفتاری خواست باهات انجام بده شان و شخصیت خودت حفظ کن و برای هر شخصی یک حریم ها و قانون هایی در نظر بگیر عزیزم ❤❤❤❤❤نمیدونم این مطلبم بهت کمک میکنه یا نه ولی کتاب یا تجربه افراد دیگه ممکنه برای شما مفید نباشه شما باید نسخه خودت پیدا کنی که در دستان خودته فقط در این مسیر یک روانشناس میتونه کمک کننده باشه ❤
سلام عرض میکنم خدمت پیشکسوتان سایت،یه سئوال داشتم ،من با شماره شوهرم عضو نی نی سایت شدم ،تو این مدت که شما عضو بودید برای شماره ای که باهاش عضو شدید اس ام اس از طرف نی نی سایت نیومده،مثلا پیام تبریک سالروز عضویت ،یا تذکر از زدن تاپیکهای مورد دار؟؟