قد تولدش 48 بود ولی بعد از سه چهارماهگی رفت روی نمودار 52 سانتی ها.به جز یک ماه تا یک سالگی روی نمودار 52 بود.اما بعد افت کرد و اومد روی نمودار 50 سانتی ها.چندبار دکتر بردن گفتن خطای اندازه گیری بوده.با این حال اصرار کردم آز تیروئید نوشتن.که دکتر گفت خوبه.خودم فک میکنم بخاطر بدغذاییشه.چه مواد غذایی بهش بدم که کمبودش جبران بشه.البته از یک سال وچهارماهگی دیگه شیرمو نخورد.خیلی سخت غذا میخوره.خسته میکنه آدمو.با کلی ذوق براش درست میکنم لب نمیزنه.طبق نمودار 52 سانتی ها الان باید 89 باشه.میشه یه جوری این سه سانت رو جبران کرد؟
خواب ناکافی در رشد بچه تاثیر داره..تنظیم کن ۱۲ شب نهایتا خواب.خودتم باهاش بخواب که دو ساعت دیگش شارژتر بلند نشه راه بیفته..۹ و ۱۰ صبح بیدار .ظهر یکساعت بخوابون تا شب ۱۲.
واقعا خاب به موقع الیته خواب شب تاثیر داره از ساعت ۹ شب تا ساعت ۲ نیمه شب هورمون رشد در خواب عنیق ترشح میشه من دقیقا ساعت ۱۰ شب بچمو میخابوندم الان ۲۰ ماهشه ماشالله قدش بلنده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.