2777
2789
عنوان

تا حالا شده فک کنی بازیچه شدی؟

228 بازدید | 29 پست

همیشه با چشمای خودم دیدم ک فقط وقتی تنهان یا بهم نیاز دارن سراغمو میگیرن ولی چون از تنهایی متنفر بودمو هیچکسو نداشتم با خودم گفتم اشکالی نداره

کارایی ک واسه خانواده خودمم انجام نمیدادم یا کارایی ک خط قرمزم هم بودن براشون انجام میدادم ک یوقت ازم دلخور نشن و هرموقع کاری ازم خواستن با جونو دل انجام دادم حتی یک بار هم منت نزاشتم

ولی همیشه از جانبشون بی معرفتی ، دورویی ، دروغ ، بدگویی و نامردی دیدم حتی سرکوچکترین بحث هم سرم منت میزاشتن ولی من هربار نادیده میگیرفتم اینکاراشونو

الانم هیچکدومشون سراغمو نمیگیرن و سرشون ب اطرافیانشون گرمه و ب ریش من و تنهاییم میخندن

خیلی خیلی ناراحتم ، ناراحتم از اینکه منو احمق فرض میکنن

دارم دیوونه میشم کمکم کنید

اره آدم احساس بدی داره اون لحظه 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد جوری زندگی کن پیش خودشون اینجور فکر نکنن

هر کاریو ک میتونی انجام بدع 

خوبی زیاد ادمو هار میکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خوب بودن زیادی هم خوب نیست. باید اول برای خودت ارزش قائل باشی... خانواده اولویت دوم... دوستان و فامیل هم اولویت های یکی ب آخر... هیچ کس ب اندازه خودت مهم نیس اگه هم هستن فقططط پدر و مادر و فرزند و همسر. اینا ارزش از خود گذشتگی رو دارن 

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
دوست اونم ی دوست خیلی صمیمی

حیف وقتی ک پای دوستان قدر نشناسمون گذاشتیم 😑😑

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
من بعد جوری زندگی کن پیش خودشون اینجور فکر نکنن هر کاریو ک میتونی انجام بدع  خوبی زیاد ادمو ه ...

بار اولم نیس ک همچین رفتارایی رو میبینم و از شدت ناراحتی ب جنون میرسم ولی نمیدونم بعدش چی میشه ک وقتی برای کاراشون دلیل میارن یهو حق رو بهشون میدمو خودمو سرزنش میکنم

بار اولم نیس ک همچین رفتارایی رو میبینم و از شدت ناراحتی ب جنون میرسم ولی نمیدونم بعدش چی میشه ...

چوب ساده بودنت رو میخوری عزیزم... کسایی ک از احساسات پاکت سوءاستفاده می کنن رو بها نده بهشون... تاضربه بیشتری نخوردی حذف کن. تنهایی شرف داره ب بودن با بعضیا

خوب بودن زیادی هم خوب نیست. باید اول برای خودت ارزش قائل باشی... خانواده اولویت دوم... دوستان ...

مشاور به‌من گفت انقدر برای خانواده خودت زیاد از خد محبت کردی و .... دیگه عادت شده برای دوستات هم همینطور باشی