2777
2789
عنوان

تا حالا شده فک کنی بازیچه شدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست
مشاور به‌من گفت انقدر برای خانواده خودت زیاد از خد محبت کردی و .... دیگه عادت شده برای دوستات هم همی ...

امضاء منو ببین... هر کس مسول و معمار سرنوشت خودشه... 

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوب ساده بودنت رو میخوری عزیزم... کسایی ک از احساسات پاکت سوءاستفاده می کنن رو بها نده بهشون... تاضر ...

چند بار تلاش کردم ک حذفشون کنم میدونی نتیجش چیشد؟

اونموقع دیدن ن انگاری من دیگه دارم نادیده میگیرمشونو لی لی ب لالاشون نمیزارم ی خورده ترسیدن و تلاش کردن ک بازم دوستشون بمونم حتی جلوی اینو اون هم نشستن اشک تمساح ریختنو گفتن چرا فلانی داره تنهامون میزاره حیفه دوستیمون خراب شه

خیلی جاها عذاب کشیدم ازسمت همه بازیچه شدم دوسندارم یاداوری کنم ازادما دور شدم یسال ک بازیچه نشم ولی ...

گذشته ها گذشته... کم تجربه بودیم... بالاخره خام بودیم ارزش خودمونو کم دونستیم... تمام شد و رفت... 

اما از الان ب بعد ب خودت قول بده اشتباهات گذشته رو تکرار نکنی... حتی جبرانشم کنی...

دوستان عزیز از آدما خواهشا بت نسازید... اونا هم مثل شما آدمن

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
چند بار تلاش کردم ک حذفشون کنم میدونی نتیجش چیشد؟ اونموقع دیدن ن انگاری من دیگه دارم نادیده می ...

خب دوستی سر جاش باشه. اما اجازه نده کسی پاشو از گلیمش درازتر کنه... ب خاطر دوستت آسایشتو از دست نده... ببین دلت چی میخواد... اینجوری ک از جون و دل مایه نذاری دلت دیگه نمیسوزه

بار اولم نیس ک همچین رفتارایی رو میبینم و از شدت ناراحتی ب جنون میرسم ولی نمیدونم بعدش چی میشه ...

میدونی چرا چون خودتم خودتو باور نداری خودتو کم میدونی واس همین توجیح اونارو میپذیری 

اینو ی جایی متوجه میشی ک نباید واس هر کسی محبت خرج کنی من صرفا منظورم جنس مخالف نیست 

منظورم هم جنسا و اطرافیان خودمع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب دوستی سر جاش باشه. اما اجازه نده کسی پاشو از گلیمش درازتر کنه... ب خاطر دوستت آسایشتو از دست نده. ...

چون همیشه میخواستم ک منو آدم بدی نبینن و آه و ناله کسی پشت سرم نباشه  (بیشتر از لحاظ معنوی منظورمه) و برای جبران کارایی ک برام انجام دادن تن ب هرکاری دادم

میدونی چرا چون خودتم خودتو باور نداری خودتو کم میدونی واس همین توجیح اونارو میپذیری  اینو ی جا ...

همیشه تلاش میکنم ک منطقی فک کنم ولی بعضی وقتا اونقدر قشنگ توجیح میکننو دلیل و منطق دروغین میارن ک منه ساده باورم میشه

همیشه تلاش میکنم ک منطقی فک کنم ولی بعضی وقتا اونقدر قشنگ توجیح میکننو دلیل و منطق دروغین میارن ک من ...

من برعکس شمام هیچکسو باور ندارم 

نمیتونم واقعا ،اعتماد کردن برام خیلی سختع باور کردن برام سختع

همیشه ی شک گوشع دلمه تا بهم واقعیتش ثابت ش

گفتم ک بهت زمان میبرع تا متوجع شی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چون همیشه میخواستم ک منو آدم بدی نبینن و آه و ناله کسی پشت سرم نباشه  (بیشتر از لحاظ معنوی منظو ...

نه هر کاری ک میگی اصلا درست نیست... از خط قرمزا نباید رد شد. هر جا هم ک حس کردی داری اذیت میشی ی نه بزرگگگگ بگو. بعدا جبران میکنی. سرنوشت آدم چیز کمی نیست... مدیون خودت میشی اونوقت... اون اگه ازدواج کنه میره پشت سرشم نگاه نمیکنه... تو هم همونجور باش

نه هر کاری ک میگی اصلا درست نیست... از خط قرمزا نباید رد شد. هر جا هم ک حس کردی داری اذیت میشی ی نه ...

اگه نه بگم بعد چجوری اون طلبکار شدنو منت گذاشتن بعدشو تحمل کنم ، حرفاش خیلی اذیتم میکنه

اگه نه بگم بعد چجوری اون طلبکار شدنو منت گذاشتن بعدشو تحمل کنم ، حرفاش خیلی اذیتم میکنه

من ی ساعت صحبت کردم گلم. شما هم ک هنوز سر خونه اولی... آخه این چ دوستیه؟؟ سوهان روحه فقططط

من هر چی هم بگم فایده نداره. پس هر چی خودت فکر میکنی درسته انجام بده. حذف آدم های منفی و سمی راه حل درسته. موفق باشی