2777
2789

آره من عروسی پسرداییام با اینکه هجده سالم بود ولی دریغ از یه رژلب یا کرم هییییییچیییی  هییچچیییی نزدم یه لباس معمولی پوشیدم البته لباسم حجاب کامل داشت حتی روسری هم سرم بود چون عروسی مختلط بود و اونموقع بیشتر به حرف مامانم گوش و رعایت میکردم (هم خودم دوست نداشتم چون هنوز مجرد بودم و شهرمون کوچیک بود حرف و حدیث هم زیاد  هم اینکه دلم نمی خواست مامانم برا یه چنین چیزایی حرص و جوش بخوره))...البته الانم که ۲۷ سالم شده بازم اهل آرایش زیادی نیستم در حد همون کرم+رژ+ریمل 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نود درصد مراسما یه رژ و یه مداد چشم هستم تمااااام تواین 26 سالم هیچ کرم پودری نزدم چون چندشم میشه تا الان فقط 2 تا پنکک خریدم ☺😊😊😊

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤

من تا حالا رفتم به کرّات! ادعای زیبایی هم ابدا ندارم اما از دید خودم چهره م بدون آرایش بهتره خودمم حس بهتری دارم اینطوری... پوست صاف و درخشانی هم ندارم!

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
ولی مامان من هرروز کاسه رنگ دستشه هروقت میره حموم میاد موهاش یه رنگیه چون موهاش  سفیدی داره انگ ...

مامان منم کل موهاش سفید شده البته ارثیه منم داره سفید میشه

اما کلا به قول خودش به این قرتی بازیا اعتقاد نداره😄

این دیگه از اون ور بودم افتادنه

من که اصلا

دیگه تو بدون آرایش بودن شورشو در نیاریم توروخدا😂

من که تو مجلس ختم هم ته آرایشی دارم البته خیلی ته ها خیلی خیلی ته😄

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
همه گفتن عالی هستیم ولی از صداقت شما خوشم اوم.مطمن خوشگلی خودت .ارایش اعتماد ب نفس رو برای همه بالا ...

مرسی عزیزم چون پوستم سفیده بخاطر اینه باید حتما آرایش داشته باشم. قبل اینکه دوستمون این تاپیکو بزنه به اونایی حسودیم میشد که نیاز به آرایش ندارن

خیلی نعت بزرگیه واسه زن