آره من عروسی پسرداییام با اینکه هجده سالم بود ولی دریغ از یه رژلب یا کرم هییییییچیییی هییچچیییی نزدم یه لباس معمولی پوشیدم البته لباسم حجاب کامل داشت حتی روسری هم سرم بود چون عروسی مختلط بود و اونموقع بیشتر به حرف مامانم گوش و رعایت میکردم (هم خودم دوست نداشتم چون هنوز مجرد بودم و شهرمون کوچیک بود حرف و حدیث هم زیاد هم اینکه دلم نمی خواست مامانم برا یه چنین چیزایی حرص و جوش بخوره))...البته الانم که ۲۷ سالم شده بازم اهل آرایش زیادی نیستم در حد همون کرم+رژ+ریمل 🙂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تا حالا رفتم به کرّات! ادعای زیبایی هم ابدا ندارم اما از دید خودم چهره م بدون آرایش بهتره خودمم حس بهتری دارم اینطوری... پوست صاف و درخشانی هم ندارم!
صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...