2777
2789

بچه ها من پسرم شد دو سال . الان وقتشه از شير خشك و شيشه بگيرم ؟ چجوري بايد بگيرم چون خيلي وابسته اس و روزي چند بار خودش ميره دراز ميكشه و از شيشه اب ميخوره . حتي نصفه شب تو خواب ميگه اب و شير خشك ميخوره . يعني خودش تعيين ميكنه الان اب ميخواد يا شير خشك . 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
شیر نگیرین دیگه بگو شیر نداریم تموم شده و فقط اب بده 

مثلا نصفه شب اگه شير خشك بخواد ،بهش اب بدم .ميزنه زير گريه و جيغ . و اينكه هنوز حرفم نميزنه . كلا تا كي شيشه خوردن مجازه

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.عزیزم بهتره که یکباره وناگهانی شیر رو قطع نکنی.باید به مرور زمان کم کم تعداد دفعات شیر دهی رو کم کنی.مثلا تا دو سه هفته ظهرها بهش شیر نده.بعد که این قضیه براش عادی شد مثلا شبها وقت خواب نده تا آخر که کامل جدا شه

مثلا نصفه شب اگه شير خشك بخواد ،بهش اب بدم .ميزنه زير گريه و جيغ . و اينكه هنوز حرفم نميزنه . كلا تا ...

دختر من سه سال و نیمشه هنوز شیشه رو داره اما فقط بهش اب میدم والا ی مدت مریض شده بود چن روزی شیر نخورد دیگه بعد از اون خودم بهش ندادم 

مثلا نصفه شب اگه شير خشك بخواد ،بهش اب بدم .ميزنه زير گريه و جيغ . و اينكه هنوز حرفم نميزنه . كلا تا ...

پسرمنم ده ماهشه شیرخشکیه،شبا دیرمیخوابه اما کم پیش میاد نصف شب بیدارشه شیربخوره