2777
2789

سلام دوستان چند روز بعد قطع قرص پریود میشین؟من همیشه ۴ روز بعد میشدم الان ۶ روز گذشته هنوز خبری نیست😟😟

✋🏻من با افتخار دهاتیم✋🏻

من اولا ۵روز الان بعد ۳روز 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی استرس دارم

یعنی باردار باشه آدم دیگه پریود نمیشه حتی قرض مصرف کنه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
تا یک هفته عادیه . ولی گاهی اوقات هم پیش میاد که پریود نمیشی . من تو گوگل خوندم . ولی خدارو شکر بر ...

یعنی اگه خدای نکرده کسی قرص بخوره و باردار باشه بعد تموم شدنش پریود نمیشه دیگه

من هم بوده ک اینجور بشه 

ی بی بی زدم منفی بوده و باردارم نبودم

عزیزم این قرصا کم خونی هم میاره.استرس و شرایط محیط هم بی تاثیر در عقب افتادنت نیس

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند
من هم بوده ک اینجور بشه  ی بی بی زدم منفی بوده و باردارم نبودم عزیزم این قرصا کم خونی هم میار ...

الان دارم دیوونه میشم اگه باردار باشم چی؟؟😭

✋🏻من با افتخار دهاتیم✋🏻
یعنی اگه خدای نکرده کسی قرص بخوره و باردار باشه بعد تموم شدنش پریود نمیشه دیگه

اگه باردار باشی که قطعا پریود نمیشی  .

ولی من به باز بعد قطع قرص ، دیرتر پریود شدم ، نوشته بود ممکنه گاهی پیش بیاد که با قطع قرص پریود نشی و باید طبق روال بعد از هفت روز دوباره قرص رو شروع کنی .

ولی اگه کسی شک به بارداری داره ، حتما قبلش تست بده که یه موقع حامله نباشه و قرص رو دیگه مصرف نکنه .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩