2777
2789
عنوان

بیاین به نیتتون زیارت عاشورا با صد لعن و سلام بخونم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 146 پست
چرا عزیزم میدونه شوهرت الان چند نفر حسرت اینو به دل دارن یه بچه تو بغلشون باشه؟چند تا زندگی بخاطر هم ...

خیلی ناشکره قدر نعمتی که خدا بهش داده رو نمیدونه چون آسون بدستش اومده. توروخدا با قلب پاکت برام دعا کن ایشالا نفست حقه

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نیت ازدواج منم میخونی؟ دیگه دارم به گناه کشیده میشم 

به خدا توکل کن. حتما عزیزم. ان شاالله خیلی راحت اسباب ازدواج با دلخواهت فراهم شه🍀

یه صلوات مهمونم می کنین؟
تو رو خدا برای منم دعا کن😢خیلی درگیرم خدا خودش میدونه..به نیت سلامتی امام زمان هر چقدر بتونم صلوات ...

اره عزیزم. ان شاالله سالم و سلامت ب دنیا بیان😍😍💚🍀💚🍀

یه صلوات مهمونم می کنین؟
خیلی ناشکره قدر نعمتی که خدا بهش داده رو نمیدونه چون آسون بدستش اومده. توروخدا با قلب پاکت برام دعا ...

ببخشید چند وقته ازدواج کردین؟بچه هم دارین دیگه؟

ببین من خواهرم سه ساله ازدواج کرده  هم خوشگله هم کدبانو با شوهرشم عاشق همن ولی مشکلی هست همین بچه  میدونی چقدر خرج کردن دارو میخورن چقدر سونو  و سوزن و... آخرشم هیچی یه شب میرفتن دکتر  با ماشین برادر شوهرش  تصادف کردن  اگه برا برادر شوهرش اتفاقی میافتاد..): خیلی سخته  خیلی...

کسایی میشناسم  چقدر هزینه میکنن  برا کاشت و..

خدا رو شکر کنید واقعا  ان شاءالله که قدم فرشته کوچکلوتون هم خیره   

شمام من رو دعا کنید خیلی خستم   

ببخشید چند وقته ازدواج کردین؟بچه هم دارین دیگه؟ ببین من خواهرم سه ساله ازدواج کرده  هم خوشگله ...

عزیزم تقریبا ۲.۵ سال هست خودمم ۳۲ سالمه. انقد گریه کردم که چشمام دیگه سو نداره برات صلوات فرستادم عزیزم توام برام دعا کن. من میخوامش شوهرم نمیخواد

عزیزم تقریبا ۲.۵ سال هست خودمم ۳۲ سالمه. انقد گریه کردم که چشمام دیگه سو نداره برات صلوات فرستادم عز ...

فدات عزیزم،

چرا آخه؟ ان شاءالله بحق معصومیت اون کوچولو  خدا بدلش میندازه راضی میشه.

چند وقتته؟  

من البته نمیخوام دخالت کنم ببخشید ولی سر به سرش نزار بیشتر بهش محبت کن کارای که دوس داره انجام بده بهونه سعی کن دستش ندی 

فدات عزیزم، چرا آخه؟ ان شاءالله بحق معصومیت اون کوچولو  خدا بدلش میندازه راضی میشه. چند وقتته ...

عزیزم دقیقا ۱۳ روز از پریودم گذشته فعلا باهم قهریم کلا حرف نمیزنیم اون میشینه هال منم میشینم اتاق خواب اخه چند شب پیش دست روم بلند کرد اصلا چشم دیدنشو ندارم 😭😭😭