سلام دوستان روزتون بخیر چند وقتیه همش خواب بد میبینم احساس میکنم هشدارن خیلی کم خواب بد میبینم اما اکثرا خیلی تعبیرشون نزدیک به واقعیته اما علاوه برمن خانوادمم هستن که میگن کابوس دیدن همش فک میکنم قراره اتفاق خیلی بدی برا خانوادم ونزدیکانم بیفته 😔 بخدا فکرش مثه خوره افتاده توسرم سه چهار سال پیش توعید خواهرم خواب بد برای خانواده یکی از فامیلای خیلی نزدیکمون دید دقیقا روز اخر تعطیلی همون خانواده دوتا از بچهاش فوت شدن نمونه هاش زیادن واستون بگم وقتی همه میگن خواب بد دیدن حتمن یه اتفاقی میفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🇵🇸 القدس لنا ... ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی
من از وقتی کرونا آمده برا سلامتی خودمو وخانوادم یه دور قرآن نذر کردم که می خونم خیلی آرامش بخشه شما هم قرآن بخون آرامش پیدا میکنی دلشوره ازبین میره به این چیزهای الکیم فکر نکن بگو دلشوره دارم چیزی میشه ممکنه هر اتفاقی برا هرکه بیفته
دوم: هر زمان خواب بد دیدید دو رکعت نماز بخونید و صدقه بدید.
سوم :زیاد استغفار کنید
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂