2777
2789
عنوان

شبی که ماه کامل شد

760 بازدید | 63 پست

بچها شبکه یک رو دیدین   فیلم شبی ک ماه کامل شد وای من خیلی گریه کردم بخصوص وقتی شهاب رو کشتن قبلش نمیدونست چ نقشه ای براش دارن😭😭😭

شما هم مثل من احساسی هستین؟  واقعا معلوم نیست چن نفر ادم ب دست عبدالمالک ریگی کشته شدن...😭😭

من توسینما دیدم. خیلی قشنگ بود واقع. بازم میزارش؟؟؟اگه میزاره ساعت چند

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلیییی دوس داشتم ببینمش اما الان ازخاب بیدارشدم😢

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

من نگاه نکردم قبلا دیدم حرص خوردم الان باز دیدم تو شبکه یک یذره نگاه کردم سردرد گرفتم کانالو عوض کردم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

من تا چن روز حالم بد بود. حدود ۳_۴ ماه پیش دیدم. رفتم دربارش تحقیق کردم و کامل قضیه روفهمیدم

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  
اخرش چی شد؟؟؟

هیچی فاعزرم میکشه

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
واقعی بود؟

اره بر اساس واقعیته

با مادرفائزه مصاحبه کردن تو گوگل سرچ کن  هس مصاحبه و عکساشون

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞