2777
2789

سلام به چند دلیل من از دیروز عصر باشوهرم قهرم میگم همه رو بعد ببینید حق باهامه یانه 

نزدیک پنج ماهه ازدواج کردیم 

من حس میکنم باید بیشتر خونه باشه ذوق داشته باشه بالاخره تازه عروسیم ولی بیشتر میزنه بیرون 

همش میگه فلانی زده بیرون بیا ماهم بریم چیه همش ته خونه ای 

یا میگه فلانی باخانوادش میاد بیرون گفته ماهم بریم 

هرپیشنهادی داده رد کردم میگم قرنطینه باشیم ولی حس میکنم ضد حال شدم و خونه نشین 

دیروز ساعت ۲ زد بیرون کارداشت تا هفتو نیم نیومد منم بش زنگ زدم گفتم کجایی چرا نیومدی گفت خب داداشم اینا رفتن تفریح منم رفتم پیششون 

خیلی غصه خوردم بخدا 

مثلا تحصیل کرده اس درحالی ک دامادامون از خونه بیرون نمیرن مگر برا خرید

دلیل دیگشم اینه ک یبار بجای ششصد تومن یه تومن از حسابم برداشت کرد گفت اون چهارصدو هرچی خواستی بگیری بهم بگو من پولشو میدم 

عید شد من از جیب خودم به مادرامون عیدی دادم 

گفتم همشو من بدم؟ گفت خو نصفشو میدم بهت 

حالا میگه خب ندارم اینهمه خرج میکنم و وسیله از مغازه میارم(پلاسکو داره) خب پول باید جاش بدم 

باز دلم گرفت ک چرا اینجوری میکنه 

۶ تومن پول داشتم انداختم روحسابش قرارشد سودشو بهم بده ولی همشو برد گفت برا کمک خرجی 

اخه شغلشو عوض کرد درامد نداره فعلا 

درجوابم میگه پول منو تو نداره پولدار شدم همه چی واست میگیرم 

این دلیلا غصه ام داد ولی هرچی گفت بام حرف بزن چته تو 

هرچی ماساژم داد حرفی نزدم باش 

چون میدونم باز توجیه میکنه و من بازم حس میکنم خسیس و پول دوستم 

طولانی شد ببخشید 

ولی دلم درد دل خواست😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حق با کیه ولی بگو الان کل دنیا قرنطینه هستن تو هم بشین زمین دیگه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

عزیزم باز خوبه پول داری شوهرتون کمک کنی انشالله وضعش خوب شد بهت برمی گردونه.  در مورد بیرون رفتنشم خیلی از مردا همینن غصه نخور

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

مدیریت کنین .نذارین قهرو ناراحتی پیش بیاد. سخته اما صبور باشین چون پای زندگیتون وسطه.سعی کنین منطقی صحبت کنین

گاهی نمی شود که نمی شود گاهی نخواسته قرعه به نام تو می شود.

اولا ديگه اصلا باهاش بده بستان مالي نكن

و در مورد مسايل مالي باهاش حرفي نزن

بعد اينكه بهش بگو بشين تو خونه ديگه

كل مردم قرنطينه ان ،يكم فرهنگ داشته باش

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم