2777
2789
عنوان

ویژگی دخترای بهمن ماهیو بگین 😊

373 بازدید | 27 پست

میدونم که همه چیز به ماه بستگی نداره ولی تاثیر گزارم هست 😊 خواهشا واقعیت بگید 😉😘

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسراشو ک خدا لعنت کنه دوس پسرم بهمنی بود یک گاووووو بود . دختراشو نمیدونم . خدافس 😂😂😂

از امضات متنفرررر بودم😂🤦‍♀️

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

من با ی همچین دختری روبه رو هستم : 

خیییلی خودشو قبول داره ، اطرافیان براش مهم نیستن ، اهل معاشرته ،رفتاری داره که میخواد تورو شرمنده نشون بده 😕😒

البته ی دوست بهمن ماهیم دارم که خیلی مهربونه 😍

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 
منم بهمنی ام. مستقل ان زیاد به کسی دل نمیبندن واگر عاشق شدن همه جوره هستن‌ عاشق معاشرت با دوست&nb ...

دقیقا

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

مغرور  یه دنده  لجباز  مهربون  خونگرم  پایه  زبون دراز این ویژگ ...

موافقم 😀

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

من یه بهمنی ام . مستقل ام و تلاشگر و عرضه امم خوبه . اگه بخوام کاری رو انجام بدم میدم ولی اگه یه درصد دلم نخواد انجام نمیدم . به شدت معنوی و اصلا مادی نیستم . به شدت منطقی و به شدت احساسی . ینی تو اوج احساس می تونم منطقی باشم . برای احساسات دیگرانم خیلی ارزش قائلم