2777
2789

منم دوقلو باردارم یکی پسریکی  دختر فرقی ندارن اگه حتی دوتاش پسر میشدن یا دختر

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا من خودم دوتا پسردارم دخترم دوست دارم ولی چون خودم خیلی سختی کشیدم تصادف وطلاق ووووووحرف ...

من بچه ندارم هر چی باشه سالم باشه دلم میخواست دختر باشه که دردودل کنم باهاش ولی آدم باپسر راحت نیست زیاد مردا تو خودشون میریزن اهل دردودل نیستن نگاه تواین سایت کلی زن میاد حرف میزنه دردودل می‌کنه ولی مردا اصلا حوصله حرف ندارن یا همچین سایتی برا ااقایون نیست ولی پسر به محاسن دیگه هم داره

من بچه ندارم هر چی باشه سالم باشه دلم میخواست دختر باشه که دردودل کنم باهاش ولی آدم باپسر راحت نیست ...

چه محاسنی آخه

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘

عاشقشم

از بس دوسش دارم از خدا میخوام دونی رو هم پسر بده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
برات گفتم که پسر زیاد خرج نداره مثل دختر ناز نداره یکم بزرگ شه می‌تونه بره سره کار گلیم خودشو از آب ...

اینارو که میگیا قند تودلم آب میشه خداخیرت بده ایشا...همینطور باشه کهمیگی

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
حالا بذار بیاد ببینم چی میشه😂

من یه پسر ۲ونیم ساله دارم؛ وقتی گریه میکنه قلبم میخواد بترکه؛ حالا فک کن ببین چقد دوسش دارم😍

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)
😍 با این کرونا هنوز هیییییچی براش نگرفتم 😭

حالا وقت داری اینترنتی سفارش بده بعد بنداز لباسشویی با نرم کننده پودر صابون بشورش برامنم دعا کن یه نی نی بهم خدا بده آخ که چقدر لذت داره مادر شدن خوشبحالت