2777
2789
عنوان

ضدعفونی کردن سیاهدانه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 25 پست
این چیزا بدون ضدعفونی ام مشکل ندارن  من از عطاری خریدم تو ظرف در بسته بود  صاحب عطاری او ...

دو ستا سیاه دانه که چیزی نمیشه 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
پس باحرارت تغییرخاصیت نمیده؟خودعطاره گفته بزار توی ماکروفر ولی من ماکروفرندارم 

نه اگه نسوزه چیزیش نمیشه 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چای دم میکنم بعدش میخورمش نباید بریزیش بخورش 

اهاا مرسیییی😊

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
این چیزا بدون ضدعفونی ام مشکل ندارن  من از عطاری خریدم تو ظرف در بسته بود  صاحب عطاری او ...

درست میفرمایید،احتمالا روی گاز داغش میکنم ممنون سلامت باشید

مهربونا واسه ی شادی روح همسرم یک صلوات بفرستید
جونم؟

شما گفتی سیاه دونه خریدی و هر بار دو یا ستا دونه با اب میخوری خوب دو یا سه تا سیاهدونه که اصلا رو سر انگشتم وای نمیسته.منظورم خیلی کمه .

این چیزا بدون ضدعفونی ام مشکل ندارن 

من از عطاری خریدم تو ظرف در بسته بود 

صاحب عطاری اول دستشو تمیز شست جلو خودم 

بعد ریخت تو مشما بهم داد 

چند روزه تو یه ظرف رو اپن هستش 

شبا قبل خواب چندتا دونه با اب میخورم 

ویروس روی سطوح صاف و فلز و استیل زیاد زنده می مونه 

نگران نباشید 

نهایتا تو تستر یا ماکروفر یا روی گاز داغش کنید یکم

بالا نوشتی چند دونه قبل خواب اخه سیاهدونه خیلی ریزه چند دونه جواب میده 🤔🤔

پس باحرارت تغییرخاصیت نمیده؟خودعطاره گفته بزار توی ماکروفر ولی من ماکروفرندارم [/QUOTE]

[QUOTE=130607514]پس باحرارت تغییرخاصیت نمیده؟خودعطاره گفته بزار توی ماکروفر ولی من ماکروفرندارم 

تو فر هم میشه گرم کرد، یا رو شوفاژ بمونه...

برا چه کاری میخاید سیاهدونه؟خدانکرده طوریتونه؟

این ترکیب ضدعفونته و در درمان سرماخوردگی اینا خوبه: اسطخدوس +سیاهدونه، بابونه+ بادرنجبویه ازهرکدام کمی بریزید یکربع اینا بزارید دم بکشه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شما گفتی سیاه دونه خریدی و هر بار دو یا ستا دونه با اب میخوری خوب دو یا سه تا سیاهدونه که اصلا رو سر ...

دوسین رو سرچ کن گوگل عزیز، خواصشو ببین، ترکیب سیاهدونه و عسل هست.

پست بالایی منو هم بخون خاسی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
چجوری درستش میکنی که سردردوخوب میکنه

برا سردرد روغن بنفشه من امتحان کردم عالیه، میزنی کله و پیشانی و داخل بینی و رو گوش ماساژ میدی کمی، بعد معجزه میکنه

سرچ کن