2777
2789
عنوان

ببخشید میدونم چندشه ولی بگین این ساس هست یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 70 پست

لینک رو برات فرستادم توش شماره هست

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت یادم نمیره چن سال پیش یهو رو تختیمو گرفتم یعنی کلا دور تا دور تشک پر بود از این موجودات سیاه،یعنی پر پر پر..سیاه سیاه...یاد میاد حالم بهم میخوره.کلی سم خریدیم و ریششونو خشکوندیم

احتمالاساسه. من وحشت دارم ازش. یه جامستاحربودم اونجاساس داشت. تمام شب تن پسرمنومی

مکید. کم خون شداصلابردم دکتر. بعدفهمیدیم بخاطرساسه. توخونه ازاین پشتی پذیراییاداری که بزرگن طرح فرشه

اگه فشارش دادی خون اومد ساسه.و امیدوارم ساس نباشه چون من مجرد که بودم یه مهمونامون با خودش ساس اورد ...

خون نبود 

واقعا نمیدونم آخه یکی هم که هست همه میگن زیاد بوده

بعدش چرا فقط بچه مون رو میگزه 

خون نبود  واقعا نمیدونم آخه یکی هم که هست همه میگن زیاد بوده بعدش چرا فقط بچه مون رو میگزه&nb ...

بعضیها نمیخوره...منم بچه هامون میخورد...نه خودم نه شوهرم

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
احتمالاساسه. من وحشت دارم ازش. یه جامستاحربودم اونجاساس داشت. تمام شب تن پسرمنومی مکید. کم خون شداص ...

نه ندارم 

بخدا اینقدر همش نظافت میکنم که تار مو رو زمین افتاده باشه میبینم نمیدونم چرا این قسمتم شده البته اگه خودش باشه الان چراغا خاموشه من چیزی نمیبینم