2777
2789
عنوان

ببخشید میدونم چندشه ولی بگین این ساس هست یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم  بخدا اینقدر همش نظافت میکنم که تار مو رو زمین افتاده باشه میبینم نمیدونم چرا این قسم ...

تهران چندسال پیش پیداشده بود. خون میمکه لامصب. تنهاراهش سم پاشی. واینکه چیزای پشمی اگه داری بریزبره یابشورچندروزحسابی آفتاب بنداز. توروزنیستن زیاد. امایکدونه ساس تویه روزکلی تولیدمثل داره.سم مخصوص بخر. توخونه نباشیدچندروز.تاریشه کن بشه. زودترانجام بده مرتب زیادمیشن.به نظافت واینانیست. جایی لانه کنه زیادمیشه. ازبیرون اومده شایدتوخونتون. به لباس کسی چسبیده. ساس جاهای تاریک مخصوصاتودرزلباس، زیریقه، حتی لبه شیرازه فرش وپتومخفی میشه. بگرداینجاهاروحتمن میبینی. 

نمیدونم والا منم این مشکل و دارم البته حشره های ریزی مثل مگس تو دستشویی اند هرهفته هم تیرک میزنم باز ...

نمیدونم خوبه یا نه ولی خواهرزادم 15 روز یک بار یا ماهی یکبار جوش شیرین تو چاه میریزه میگه خوبه البته اون چیز الکی نمیگه هیچ وقت

نمیدونم والا منم این مشکل و دارم البته حشره های ریزی مثل مگس تو دستشویی اند هرهفته هم تیرک میزنم باز ...

اینامال فاضلابه. هرکاری کنی بازم هستن. چاه بست بزاریدتوتوالت وفاضلاب حمام که نتونن بیان بالا