2777
2789
من از یکی یه میلیون میخاستم نمیداد شکایت کردم الان برام پیام اومده که شکایتم رد شده با اینکه مدارک ن ...

اگه شکایت کیفری شما رد شده،و دلیل کافی دارین،میتونین از طریق شورای حل اختلاف دادخواست حقوقی بدین و اون مبلغ رو مطالبه کنین

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
بله حضانت بچه  چه دختر چه پسر تا هفت سالگی با مادرش هست،سکه رو هم اگه آقا تا 110تا پرداخت نکنه ...

مرسی 😘😘😘😘

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس قانون قبل که یک هشتم بود برداشته شد؟

سوال ایشون این بود که خانم فوت کرده و آقا چقد ارث می‌بره

اونی که شما میگید حالتی هست که آقا فوت کرده و خانوم ارث می‌بره در این حالت خانم ، اگه بچه داشته باشن یک هشتم ارث میبره،اگه نداشته باشن،یک چهارم،در حالی که همه یک هشتم تو ذهنشون هست😀

سوال ایشون این بود که خانم فوت کرده و آقا چقد ارث می‌بره اونی که شما میگید حالتی هست که آقا فوت کر ...

وا پس مرد ها بیشتر ارث میبرن چرا واقعا؟جلل الخالق ...اره من فک کردم درهرصورت یک هشتمه

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
نه اینو میدونم میخوام بدونم با مهریه ام میتونم کاری کنم کلا حضانتش با خودم باشه؟

بعضا میان میگن در قبال مهریه،کلا حضانت بچه رو می‌خوام،بعضی دادگاهها هم قبول میکنن و حکم میدن ولی این درخواست و حکم قانونی نیست،احتمال این هست که آقا بعدا اقدام کنه و درخواست حضانت کنه،حداقل می‌خواین اینکارو بکنین تو دادگاه مطرح کنین،نه اینکه قبل هر کاری برید دفترخانه و مهریه رو بذل کنید

اینم بگو لطفا چه چیرایی ثابت میکنه مرد صلاحیت حضانت نداره

مثلا آقا اعتیاد داشته باشه،مشکل اخلاقی یا روانی داشته باشه یا بیش از اندازه بچه رو بزنه

ببخشید میشه بگید دوستم چطور درخواست طلاق بده کهم مهر بگیره هم اینکه شوهرش حق تمکین نگیره چون یک ماهه اومده خونه مادرش اقدام به طلاق بکنه بعد از این ویروسه.باکره ام هست

توروخدا منم راهنمایی کن . ممکنه تو جلسه درخواست نفقه قاضی دعوت به تمکین کنه؟

تو دادگستری،رسیدگی نسبت به هر موضوعی باید از سوی شخص ذینفع درخواست بشه،و تا وقتی که همسر شما دادخواست تمکین نداده قاضی نمیتونه حکم به الزام به تمکین بده

البته نفقه در صورتی به شما تعلق میگیره که تمکین کرده باشید و یا مدعی بشید آقا بزور شمارو از خونه بیرون کرده و برای این ادعا دلیل داشته باشید

واقعا یعنی حتی واسه ی یک تحقیقم نمیفهمن تعهد دادگاه داشته؟

اگه بخواهید ادارات دولتی استخدام بشید و سوابق خاصی داشته باشید استعلام میکنن،البته تعهد دادن رو اعلام نمیکنن مگر اینکه موضوع مهمی باشه

در کل نگرانی نداره