2777
2789

سلام دوستان چند سالی هست ازدواج کردم همسرم واریکوسل داره و خودم تنبلی تخمدان، پنج ماهه عمل کرده همسرم، ولی مدام قلیون میکشه میترسم بره آزمایش بده کم تحرکی شدید اسپرم داشت ، کسای که تجربه مشابه ما داشتین بنظرتون چکار کنیم؟ همه زندگیم شده استرس بچه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مشکل مرد خیلی مهمه وقتی عمل کرده دائم باید چیزهای مقوی بخوره نه اینکه قلیون 

قلیون و سیگار خیلی بده برای این مریضی 

در کنارش تو هم برو دکتر مشکل هر دوتون با هم حل شه انشالا بچه دار میشین

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ولی همسرم قلیون نکشیدو کلیییی خودمونو تقویت کردیم ک خداروشکر جواب گرفتیم .استرس خیلی مهمه حتما اونو مدیریت کنید

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
خداروشکر اعتیاد نداشت؟؟ بعد چقدر از عملش ازمایش داد؟؟؟ مشکلش کم تحرکی بود؟

اعتیاد نه نمی‌دونم از چی بود خیلی متورم شده بود و می‌گفت درد دارم آزمایش داد عکس گرفت گفتم واریکوسل داره فورا عمل کرد خوب شد بعدش دوباره عکس گرفت آزمایش داد گفتن خوب شده

✅حسِ ششمِ قوی✅