2777
2789
اگر خانمی باکره نبوده باشه و همسرشم قبل عقد اینو بدونه آیا مهریه بهش تعلق میگیره؟

مهریه هر چند تا باشه در هر حال(چه خونه شوهر زندگی بکنه یا نه )حق خانوم هست،منتها باکره بودن و نبودن تو نصف مهریه تاثیر داره،ولی در هر صورت نصف اش تعلق میگیره

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
مهریه هر چند تا باشه در هر حال(چه خونه شوهر زندگی بکنه یا نه )حق خانوم هست،منتها باکره بودن و نبودن ...

اگر قابل اثبات نباشه ...یعنی مرد هیچ مدرکی جز اینکه خانم یه اقرار شفاهی کرده چیزی نداسته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ازجوابتون واینکه منظورتون حق طلاقه?به چه کارم میاد?

ببینید احتمال داره همسرتون بابت مهریه خونه رو بده و بعدا طلاق نده،بهتره همزمان با بذل بقیه مهریه یه وکالت رسمی تو دفتر خونه هم ازش بگیرین که اختیار داشته باشین که از طرف همسرتون هم برید تقاضای طلاق بدید و این اختیار رو داشته باشید که حکم طلاق رو ببرید محضر اجرا و ثبت کنن

دو دانگ خونه و فکر کنم ۳۰۰تا سکه اگه اشتباه نکنم

خب در درجه اول بهترین کار اینه که توافقی جدا بشن(البته به هیچ وجه خانوم نباید قبل از طلاق مهریشو تو دفترخانه بذل(بخشش)کنه،خواستن توافقی جدا شن تو برگه های دادخواست بنویسن که آره خانوم مهریه رو نمی‌خواد)

اگه آقا حاضر به طلاق توافقی نیست،بهترین راه اینه خانوم مهریه رو به اجرا بذاره و آقا تحت فشار قرار بگیره و حاضر به طلاق دادن باشه

رفتن کمپ تازه دوهفتس برگشتن ولی دوباره شروع کردن و اون دختر مجرد تو اون خونه ارامش روحی و جانی نداره ...

شکایت برا ترک انفاق و

..،که بعیده به نتیجه برسه،اگه آقا پدر داره،این دختر خانوم شکایت کنه و از پدربزرگش درخواست نفقه بکنه

ببخشید میشه بگید دوستم چطور درخواست طلاق بده کهم مهر بگیره هم اینکه شوهرش حق تمکین نگیره چون یک ماهه ...

تو پست دیگه جواب رو گفتم،چون باکره هست نصف مهریه تعلق میگیره

اگر قابل اثبات نباشه ...یعنی مرد هیچ مدرکی جز اینکه خانم یه اقرار شفاهی کرده چیزی نداسته باشه

بله،باید از یه طریقی ثابت بشه که آقا ازدواج موقت داشته و الا به صرف ادعا نمیشه

سلام لطف میکنین پست آخرمو ببینین و راهنماییم کنین 

در ضمن تهمت زننده خواهر شوهرام هستن که با ۱۳ سال مدارا بازم به کارشون ادامه میدن یعنی هر راهی برای بهتر شدنشون رفتم ولی جواب عکس داده  و مجبورم شکایت کنم 

شکایت برا ترک انفاق و ..،که بعیده به نتیجه برسه،اگه آقا پدر داره،این دختر خانوم شکایت کنه و از پدرب ...

وای پدربزرگش ک هیچی نداره پسر دیگش خرجشو میده حتی حقوق هم نداره ....پس کاری نمیتونه بکنه ...اینم از این دنیای نامرد 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

سلام دوست من متوجه خیانت همسرشون شدن یعنی دیدنشون باخانوم دیگه ودعواداشتن وهمسرشون راضی ب طلاق توافقی شدن خانوموبردن خونه پدرومادرشون که شهردیگس وخواستن طلاق بگیرن ک بدلیل اینکه ازدواجشون فامیلی هست دخترعموپسرعموهستن وخانواده حالت سنتی وقبیله ای دارن پدراقاپسراجازه جداشدن ندادن واقاپسرم گفتن دیگه طلاق نمیدن وحالابعددوماه اون خانم هنوزخونه مادرشون هستن واقاتنهازندگی میکنن وب خانم تهمت زدن وابروشوبردن ک خیانت کرده وتوی خونه همسرش درحال زناگرفتنش😑میخاستم بدونم باتوجه به شرایط واینکه این خانم راضی به زندگی بااین اقانیس شماچه راهیوپیشنهادمیکنین ک اقامجبوربشه طلاقش بده

وای پدربزرگش ک هیچی نداره پسر دیگش خرجشو میده حتی حقوق هم نداره ....پس کاری نمیتونه بکنه ...اینم از ...

دیگه برا نفقه،نهایتش شکایت کیفری هست که اگه پدر اون دختر خانوم نده،میره زندان