2777
2789
مهریه در هر صورت حق خانوم هست،چه با آقا زندگی بکنه یا از. لحظه عقد نره خونه آقا اگه آقا یکی از بنده ...

زن درخواست نفقه بده قاضی ممکنه بهش بگه تمکین کنه تو جلسه دادگاه؟

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زنی سه تا امضای تعهد دادگاه که دیگه کار خلاف نکنه داشته باشه بهش وام ازدواج تعلق میگیره؟ اگه بخ ...

چون تو این موارد استعلام نمی کنن،هم میتونین وام بگیرین هم ازدواج کنین

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
سلام ممنونم از وقتی که میزارید .من مهریم ۳۱۴سکه هست تمام دارایی همسرم یه خونه است که ۶۰ متره وبه قیم ...

شک نکنید که بهترین پیشنهاد هست، و الا آقا می‌تونه بگه نصف خونه اصطلاحا جزو مستثنیات دین هست و تو خونه می‌خوام زندگی کنم یا بفروشم خونه بخرم و قانونا قابل توقیف نیست،ولی سعی کنید همزمان یه وکالت طلاق و اجرا و ثبت طلاق هم ازش بگیرین

عزیزم اگه زن و مردی ک هردومعتاد بودن و الان در شرف طلاقن و دائما دعوا و بزنن بزن دارن یه دختر مجرد د ...

اگه سوالتون در مورد گرفتن نفقه هست(هزینه پوشاک و خوراک و...)بله میتونین،ولی در مورد اعتیادشون چون جنبه عمومی داره صرفا می تونید گزارش بدید کلانتری و...

که بهتره اینکارو نکنید،نهایت زنگ بزنید کمپ

شک نکنید که بهترین پیشنهاد هست، و الا آقا می‌تونه بگه نصف خونه اصطلاحا جزو مستثنیات دین هست و تو خون ...

توروخدا منم راهنمایی کن . ممکنه تو جلسه درخواست نفقه قاضی دعوت به تمکین کنه؟

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
شک نکنید که بهترین پیشنهاد هست، و الا آقا می‌تونه بگه نصف خونه اصطلاحا جزو مستثنیات دین هست و تو خون ...

ممنون ازجوابتون واینکه منظورتون حق طلاقه?به چه کارم میاد?

توهر جای جهان باشی دلم اونجاس💔
اگه سوالتون در مورد گرفتن نفقه هست(هزینه پوشاک و خوراک و...)بله میتونین،ولی در مورد اعتیادشون چون جن ...

رفتن کمپ تازه دوهفتس برگشتن ولی دوباره شروع کردن و اون دختر مجرد تو اون خونه ارامش روحی و جانی نداره باید چیکار کنه ....نمیتونه ک تا ابد خونه اطرافیانش بمونه ...

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
راسته که میگن بچه تا هفت سال بعد از طلاق تا مادره؟ اینکه سکه های مهریه رو فقط ۱۱۰ تاشو میدن راسته؟ ...

بله حضانت بچه  چه دختر چه پسر تا هفت سالگی با مادرش هست،سکه رو هم اگه آقا تا 110تا پرداخت نکنه زندان داره ولی اگه 110تارو داد، بعد اون زندان نداره وای خانوم اموالی پیدا کرد می تونه توقیف کنه،و مهریه قانونا همونی هست که تو سند ازدواج نوشته شده حالا باشد که هزار تا باشه،خانوم می‌تونه کل هزار دارو بخواد،

بعد فوت شوهر هم پدر شوهر قیم بچه میشه،اگه شوهر پدر نداشت خانوم می‌تونه درخواست کنه قیم بچه اش بشه،قیم بودن با حضانت فرق داره