2777
2789

من از یکی یه میلیون میخاستم نمیداد شکایت کردم الان برام پیام اومده که شکایتم رد شده با اینکه مدارک نشون داده بودم حالا چکار میتونم کنم واقعا به این پول احتیاج دارم اصلا هم دادگاه مارو نخاست از طریق همون بازپرس اگاهی رای صادر کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک هم زدم ولی اینجا هم میپرسم ممنون میشم جوابمو بدید اگر خانمی فوت کنن به شوهرشون از اموال خا ...

یک چهارم از اموال خانم،اگه کلا بچه دار نبودین یک دوم می رسید

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
اگه زنی سه تا امضای تعهد دادگاه که دیگه کار خلاف نکنه داشته باشه بهش وام ازدواج تعلق میگیره؟ اگه بخ ...

منظورت تعهد امنیت اخلاقی هست؟یا پرونده هایی مثل دزدی و اینجور مسائل،؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
مهریه ام دوهزار تاس اگه خدای نکرده بخوام طلاق بگیری روزی و شوهرم بچه مونو که پسره و پنج سالشه بخواد ...

حضانت بچه چه دختر چه پسر تا ۷سالگی با مادرش هست،بعده این سن دختر تا۹سالگی،پسر تا 15سالگی حضانتش با پدرش هست،بعده این سن خودشون میتونن به دلخواه انتخاب کنن با کی زندگی کنن

اگه آقا هم صلاحیت حضانت نداشته باشه میشه سلب حضانت کرد

ببخشید یه سوال من تو عقد جدا شدم و اسم نامزدم و از شناسنامم و پاک کردم  برام سوال شده اونم می ...

بله،هم آقا هم خانوم در صورتی که تو مرحله نامزدی جدا شده باشند هر دو طرف میتونن مشخصات اسم طرف مقابل رو از شناسنامه پاک کنن

حضانت بچه چه دختر چه پسر تا ۷سالگی با مادرش هست،بعده این سن دختر تا۹سالگی،پسر تا 15سالگی حضانتش با پ ...

نه اینو میدونم میخوام بدونم با مهریه ام میتونم کاری کنم کلا حضانتش با خودم باشه؟

یهو دیدی خوردمت😏
بله،هم آقا هم خانوم در صورتی که تو مرحله نامزدی جدا شده باشند هر دو طرف میتونن مشخصات اسم طرف مقابل ...

ممنون لطف کردین 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

اگر شوهر زن صیغه داشته باشه زن میتونه درخواست طلاق بده؟و اگر درخواست طلاق داد مهریه بهش تعلق میگیره؟

مهریه در هر صورت حق خانوم هست،چه با آقا زندگی بکنه یا از. لحظه عقد نره خونه آقا

اگه آقا یکی از بندهای سند ازدواج رو که مربوط به این موضوع هست امضا کنه و ثابت بشه که ازدواج موقت داشته خانوم می‌تونه درخواست طلاق بده