2777
2789

اگه در مورد مسائل حقوقی و دادگاه  و رای دادگاه و...سوال داشتین تا جایی که میتونم جواب میدم

در روزگار جهل،شعور خود جرم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ام دوهزار تاس اگه خدای نکرده بخوام طلاق بگیری روزی و شوهرم بچه مونو که پسره و پنج سالشه بخواد ازم بگیره چکار میتونم بکنم بچمو بگیرم؟زود تند سریع بگو ببینم بلدی

یهو دیدی خوردمت😏

ببخشید یه سوال

من تو عقد جدا شدم و اسم نامزدم و از شناسنامم و پاک کردم 

برام سوال شده اونم میتونه پاک کنه؟ 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

اگر شوهر زن صیغه داشته باشه زن میتونه درخواست طلاق بده؟و اگر درخواست طلاق داد مهریه بهش تعلق میگیره؟

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

سلام ممنونم از وقتی که میزارید .من مهریم ۳۱۴سکه هست تمام دارایی همسرم یه خونه است که ۶۰ متره وبه قیمت الان ۲۰۰ تومن می ارزه بارها پیشنهاد داده که جای مهریه قبولش کنم ومهریمو ببخشم به نطرتون کاره عاقلانه تو این اوضاع که اگه اتفاقی بخواد بیفته مهریرو قسط بندی میکنن وچند ماه چندر عاز گیر ادم میاد به نطرتون کاره درست چه کاریه

توهر جای جهان باشی دلم اونجاس💔

عزیزم اگه زن و مردی ک هردومعتاد بودن و الان در شرف طلاقن و دائما دعوا و بزنن بزن دارن یه دختر مجرد داشته باشن میتونه ازشون شکایت کنه؟اونوقت اگه میتونی باید چه شکایتی و کجا تنظیم کنه ؟

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

سلام مرسی بابت تاپیکتون.دوستم از شوهرش میخواد طلاق بگیره چطور اقدام کنه که شوهرش اذیتش نتونه بکنه و عدم تمکین نگیره و مهرشو بده.در ضمن بگم اینا۶ماهه عروسی کردن ولی دوستم باکره هست و شوهرش سمتش نمیرفت.الان اومده خونه مادرش تا کارای طلاقشو انجام بده

سلام حقيقته ك بهد از تشكيل سه دادگاه زن ميتونه بدون اجازه مرد طلاق بگيره؟

ارتباطی به جلسه نداره،اگه قاضی احساس کنه که اختلاف بین طرفین زیاد هست و کلی شکایت بازی کردن یا خانم چند ساله بلا تکلیفه،یا آقا مشکل اعتیاد و... داره حکم طلاق میدن

در روزگار جهل،شعور خود جرم است

راسته که میگن بچه تا هفت سال بعد از طلاق تا مادره؟

اینکه سکه های مهریه رو فقط ۱۱۰ تاشو میدن راسته؟

اگه شوهر بمیره، پدرش میتونه حضانت بچه ها رو بگیره؟(با وجودی که پسرش حقوق بگیر بوده و بیمه داشته و خونه هم داشته)

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖