2777
2789
حالا 110 افتخار داد اومد؟

اره اومد به ده دقیقه نکشید زیر بار نمی رفت همسایه مامور به شوهرم گفت این با حرف زدن درست نمیشه دفعه بعد اگه تکرار کرد شکایت کن 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اومد به ده دقیقه نکشید زیر بار نمی رفت همسایه مامور به شوهرم گفت این با حرف زدن درست نمیشه دفعه ...

خدا نگذره از همسایه مزاحم

بغل دستیه ما خودش مدام مهمون داره تا نصفه شب تو راهرو و سرصدا. بعد کافیه دخترم گریه کنه با مشت میکوبه دیوار

الانم که گورشو گم کرده رفته مسافرت

صلوات
اشکال نداره عزیزم..حرف بدی نزدی،،،بعدشم شما خونه رو با آسانسور کرایه کردی مسلما پول بیشتری باید بدی، ...

منم به شوهرم میگم خوب انقد گیر میدن تو هم یه بار بگو ما چه سختی کشیدیم واسع آسانسور میگه ولش کن اون روزا گذشته خیلی خجالتیه همینه که صاحبخونه ام پرو شده

خدا نگذره از همسایه مزاحم بغل دستیه ما خودش مدام مهمون داره تا نصفه شب تو راهرو و سرصدا. بعد کافیه ...

خیلی بد آرامش ادمو بهم میزنه ساختمون ما خیلی ساکت بود اینا هر روز مهمون دارن مهمونش هم چهار روز میمونه نمیره 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
منم به شوهرم میگم خوب انقد گیر میدن تو هم یه بار بگو ما چه سختی کشیدیم واسع آسانسور میگه ولش کن اون ...

توکل بر خدا،،انشالله زودتر مشکلات همه حل شه، کاریش نمیشه کرد....ولی تا این حدم خجالتی نباشین با یسریا باید برخورد جدی داشته باشی تا بفهمن که آره توام زبون داری

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
خیلی بد آرامش ادمو بهم میزنه ساختمون ما خیلی ساکت بود اینا هر روز مهمون دارن مهمونش هم چهار روز میمو ...

آی گفتی

یعنی کمه کم سه روز تو هفته مهمون داره

آخه اینکه طلبکاره لجم میگیره

خودش سرصدا داره اصلا مهم نیست

بقیه باید ساکت باشن 😐

صلوات

به چه حقی بهتون فحش میدن و گیر میدن به رفت و آمدتون؟ مگه مفت نشستید؟ چرا مظلومانه رفتار میکنید؟ دفعه بعدی توهین کرد درجا زنگ بزنید پلیس و حالشو بگیرید. سر و صدا هم میکنن همسرت بره در خونشون و تذکر بده. نفرین و پیام رو اینجور آدما تاثیر نداره پر رو تر میشن

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
به چه حقی بهتون فحش میدن و گیر میدن به رفت و آمدتون؟ مگه مفت نشستید؟ چرا مظلومانه رفتار میکنید؟ دفعه ...

ما از ترس آبرو چیزی نمیگیم چون ساختمان های رو برو همه آشنا همکارن به خدا بالاترین پولم گرفتن ولی دلشون نمیاد ما پا بزاریم رو پله میترسن رنگش بره   

خدا نگذره از همسایه مزاحم بغل دستیه ما خودش مدام مهمون داره تا نصفه شب تو راهرو و سرصدا. بعد کافیه ...

شماهم یه بار که مهمون داشت و سر و صدا داشتن با مشت بکوب به دیوار، بعدا اعتراض کرد بگو از صدای مشت های شما یاد گرفتیم هر وقت صدا اذیتمون کرد این حرکتو انجام بدیم😅

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
گل گفتی یکی لنگه همین همسایه ما که با مهموناش همش تو راهرو هستن باید برن پیش یکی لنگه خودشون

ایشالله که به حق فاطمه زهرا بعد من یه همچین آدمی بیاد جام تا اینا هم بفهمن فرق خوب بد رو    به قران قسم من اصلا مهمون ندارم چون همسرم کسی رو نداره فامیلای خودمم نمیان چون شوهرم غریبه است فقط خواهرم ۱۳ ساله است هر روز یک بار میاد سر میزنه همین