2777
2789
عنوان

بیایین از نعمت هایی که خدا بهتون داده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 28 پست

سلامتی خانوادم و شوهر مهربونم

خدایاشکرت واسه همه ی نعمتای خوبت 🥰😍

کاش یه نی نی هم بهم میدای دیگه عالی میشد😔

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم بزرگترین هدیه و نعمت خداست و پسرم که با مریضیش منو به خدا نزدیک کرد و کلا یه ادم دیگه شدم  ...

خدا حفظشون  کنه برات 

امیدوارم پسرت هم بیماریش  برطرف بشه 

منم وقتی بچه هام مریض میشن  خیلی دعا میکنم  

این که شما مریضی هم نعمت میدونی  خیلی قدر دانی بزرگی  دمت گرم دختر 

خدا حفظشون  کنه برات  امیدوارم پسرت هم بیماریش  برطرف بشه  منم وقتی بچه هام مر ...

ممنونم عزیزم خدا بچه هاتو نگه داره واست پسرم خوب شدتی نیست ولی من راضیم به رضای خدا که مسیر زندگیمو عوض کرد و لایقم دونست که پرستار یکی از فرشته هاش باشم پسرم فلج مغزیه شعار نمیدم ولی هنوزم تو خانواده سنگ صبور خواهرامم 

چرا ناسپاس ؟؟؟ دوست داشتی بگو  دوست دارم ببینم

بدم دیگه. اگه خوب بودم که حال دلم خوب بود الان. در حالی که یه سره دارم گریه می کنم

حالا دلیلاش بماند

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بابت همسر خوب وفرزندان سالم وباهوش وخانوادم وضع زندگی خوبی که دارم شاکر خدام هرروز هزاران هزاران بار

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
برای حال خوب دلت دعا میکنم  عزیز دلم

ممنونم💖

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
ممنونم عزیزم خدا بچه هاتو نگه داره واست پسرم خوب شدتی نیست ولی من راضیم به رضای خدا که مسیر زندگیمو ...

خیلی سخته 

تمام بارداری پسرم و با فکر اینکه مشکلی نداشته باشه گذروندم  و همیشه به خدا میگم  من و با مریض بچه هام امتحان نکن امشب خیلی حال دلم و خوب کردی امیدوارم بهترین ها نصیب دل پاکت بشه عزیزم

انشالله عزیزم  دعا میکنم برات

مرسی مهربون

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕