2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین چند دقیقه حرف بزنیم همین جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 84 پست
واقعا ؟؟؟؟ خداروشکر

راس میگم این در حالیه که هیچ کس تا حالا از ته دل تولدم و تبریک نگفته شاید گفته باشن ولی زیاد یادم نیس 

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دیگه میشه ۲۷ سالم

التماس دعا،توی تاپیک های قبلیتون خوندم ک برای بقیه دعا میکنید، میشه این دفعه هم محبت کنبد و منو دعا کنید ک مشکلم حل شه، منم برای سلامتی خودتون و نی نی هاتون دعا میکنم

راس میگم این در حالیه که هیچ کس تا حالا از ته دل تولدم و تبریک نگفته شاید گفته باشن ولی زیاد یادم نی ...

تولدتون مبااااارک پیشاپیش 🌷⚘

یدونه هم تیرماه میام میگم ایشالله

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
تولدتون مبااااارک پیشاپیش 🌷⚘ یدونه هم تیرماه میام میگم ایشالله

عععع مرسی گلم😄

تاپیک مو دیدی؟😅

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
التماس دعا،توی تاپیک های قبلیتون خوندم ک برای بقیه دعا میکنید، میشه این دفعه هم محبت کنبد و منو دعا ...

چشم من هر وقت بتونم دعاتون میکنم

چند تا سوال میتونم بپرسم؟ چند سالگی  ازدواج کردین؟  توی خونوادتون و اقوام  چند قلویی ...

آره عزیزم هر چی میخوای بپرس

من ۴ ساله ازدواج کردم 

۲۲ سالگی

نه تا جایی که میدونیم نه نداشتیم

آره عزیزم هر چی میخوای بپرس من ۴ ساله ازدواج کردم  ۲۲ سالگی نه تا جایی که میدونیم نه نداشتیم

چقد شما مهربونید و چقد با مهربونی جواب میدین، مرسی واقعا، بعضی از تاپیک های قبلیتونم خوندم چقد حس مثبت و خوب تووشون بود، مرسی 

با اجازتون سوال می پرسم، از 22 تا 26 ک بچه نداشتین، هیچ وقت نگران نشدین؟؟ ابجی ای داشتم 6 سال بچه دار نشده بود، اونقد بی قرار و نگران بود ک خدا میدونه، 6 ساله تمام تلاش کرد، نشد... چند ماه بیخیال شد یهو فهمید حامله هست

سلام مامان مهربووون😚😚😚خوبی؟

والله عرضم به حضورت که از صبح پسرم بداخلاق شده.دائم نق میزنه و اعصابمو تحت تاثیرقرار داده.یه لحظه دلم میخواست از پنجره پرتش کنم پایین🤕🤕🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چقد شما مهربونید و چقد با مهربونی جواب میدین، مرسی واقعا، بعضی از تاپیک های قبلیتونم خوندم چقد حس مث ...

خواهش میکنم لطف داری

نه راستش ما اصلا تا ۵ ۶ قصد بارداری نداشتیم چون بیشتر درس میخوندیم 

سلام مامان مهربووون😚😚😚خوبی؟ والله عرضم به حضورت که از صبح پسرم بداخلاق شده.دائم نق میزنه و اعصاب ...

سلام وااای راست میگی درک میکنم 

داداشم هم بعضی وقت ها کفر مامانمو در میاورد میخواست سرشو بکوبه دیوار😂

مرررسیییی ک جواب دادین، و چقد جالب، الهیی ک همیشه سالم باشین و شاد زندگی کنید

خواهش میکنم عزیزم چرا جواب ندم 

بازم سوالی داری بپرس 

خوابم نمیاد