2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین چند دقیقه حرف بزنیم همین جوری

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ طوری سه قلو باردار شدین؟ اولین بارداریتونه؟

سلام عزیزم یعنی چطوری؟

بله اولین بارداریمه 

اگه منظورتون داروی خاصی چیزی هست نه هیچی مصرف نکردم 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
میشه حرف نزنم فقط یه گوشه ساکت بشینم؟ 😶🌹

چقدر مظلوم و مهربون گفتی 

هر جور راحتی گلم 

ولی یه چیزی بگین ازتون استفاده کنیم

چند روز دیگه میشه ۲۷ سالم

واییی به سلامتی تولدتم پیشاپیش مبارک باشه

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

الهی😍😍😍😍

خدا،خودتو و نی نی هاتو حفظ کنه ب علاوه خونوادتو.

من ساعت ۱۲ ظهر از خواب بیدار شدم،چایی دم کردم و صبحانه رو آماده کردم،بعدش همسرمو بیدار کردم،تا بیدارش بشه ساعت شد ۱۴.

خلاصه صبحانه خوردیم و ساعتای ۱۵:۳۰ من رفتم تو آشپزخونه غذا درس کردم اخه همسرم شیفته،بعدش در حین انجام کارا،با همسرم پایتخت و نگا کردیم‌.

ساعت ۱۸ غروب،آویشن و دارچین دم کردم با کیک،زدیم ب بدن.

بعدشم کیف همسرم وجمع کردم،ساعت ۱۹ رفت سرکار.

منم بعدش همه جارو مرتب کردم و جارو زدم،الانم اینجام😁😁😁😁😁

خیلیی زیاد شد😆😆😆😆

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

ممنوننننننم  اولین نفر شما بودین  هیچ وقت فراموشتون نمیکنم😍😉

وویییییییییییییییییییی چقد ذوق کردم😁😁

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
الهی😍😍😍😍 خدا،خودتو و نی نی هاتو حفظ کنه ب علاوه خونوادتو. من ساعت ۱۲ ظهر از خواب بیدار شدم،چای ...

به به به به 

چقدر عاااالی 

خدا حفظتون کنه 

منم دلم برا همسرم تنگ شده دو هفتس ندیدمش😔

انشاء‌الله این بیماری هر چه زودتر تموم بشه

به به به به  چقدر عاااالی  خدا حفظتون کنه  منم دلم برا همسرم تنگ شده دو هفتس ندیدم ...

ممنونم❤❤

ایشالا زودتر همه چی درست میشه.

همسرتم میاد پیش خودت و نی نی جونیا😍😍😍😍

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍