2777
2789

زودرنج .. :-\

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
😂😂من اینکه میگن خودتو می گیری قبول ندارم فقط برای کسایی که ازش خوشم نمیاد خودمو میگیرم چون اگه باه ...

ن میدونی من اصلا خودمو نمیگیرم

قیافم کلا اینجوریه 😂

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط ریاست جمهوری رو داری

دقیقا.اتفاقا همسرم همیشه بهم میگه که لیاقتت خیلی بیشتر از اینا هستش اگه ی کاره مملکت میشدی خیلی خوب میشد 😊😊

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خیلییییی سیاست دارم😉

ازعکست مشخصع اگه خودتی

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

یکم مغرورم

واسه کسایی که دوسشون دارم شدیدا مهربونم و سعی میکنم معرفت به خرج بدم

بیشتر از هر کس به خودم اهمیت میدم

با هوشم

عاشق هنر و تکنولوژیم

آشپزی و کیک وشیرینی پزی رو دوس دارم

بعضی وقتا تو دارم 

زیاد اجتماعی نیستم

به شدت اجتماعیَم 😊

من بعضی وقتا تو جمع ی گوشه وایمیستم فقط نگاه میکنم 

💄👄یکی سلام گرگ بی طمع نیست یکیچشم گفتنِ دخترا💄👄  بــایــَد ژن آدم بـــودنُ داشــت نــــَه ژِسِـــشـو …🧛    
پروفایلم خودم نیستم

عه پس کیه بیچاره شایدراضی نباشه ها:->