2777
2789
عنوان

خانوما برا چاق شدن راه حل بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 90 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=130532686]خوبه ،،ولی باز شش کیلو میخوام اضافه کنم[/QUOهی.  من یه کیلو هم اضافه کنم خدامو ...

احتمالا برم تغذیه باشگاهم ک نمیشه رفت 😥

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
عکس اندامتونو بزارید ببینیم لاغرین یا نه منم میزارم

اقام راضی نیست میشه گناه کبیره ،،پیش خدا نمیتونم جواب بدم

چه عوارضی؟

خواب آوره رو سیستم عصبی تاثیر میذاره

واسه بچه های کوچیکم خوب نیس 

باعث بلوغ زودرس میشه

عوارض سیپروهپتادین ایناس

تحریک پذیری

-خواب آلودگی

-سردرد، كسالت و بی حالی

-تحریک اشتها

-آشفتگی

-توهمات بینایی

-لرزش در بدن و اختلال در هماهنگی

-كمی فشار خون

-تپش قلب سریع

-كهیر زدن و حساسیت به نور

-خشكی بینی و گلو

-تاری دید و صدای وِزوز گوش

-خشكی دهان

-یبوست

-یرقان

-کم خونی

-افزایش وزن

و با این همه عوارض تاثیرشم موقته!

گلم ،،بعد مصرفش چند کیلو اضافه کردین ،،ممنون میشم بگین

گفتم که از 48 میلو شدم 55 کیلو در عرض یک ماه. بعدش دیگه نه کم کردم نه اضاف. خخخخخخخ

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
خواب آوره رو سیستم عصبی تاثیر میذاره واسه بچه های کوچیکم خوب نیس  باعث بلوغ زودرس میشه عوارض ...

دقیقا بخاطر همین میگم بیشتر یک ماه استفاده نکنید

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
گفتم که از 48 میلو شدم 55 کیلو در عرض یک ماه. بعدش دیگه نه کم کردم نه اضاف. خخخخخخخ

افرین ب شما ،،باز ادامه میدادی ،ز

عزیزم ،،کافر نیستم ک گلم ،،همه روز قران میخونم ،، در هر حالی سوره حمد ،، هر شبم زیارت عاشورا ،،ولی خ ...

منو ببخشید اگر از حرفم چنین برداشتی داشتی من کی باشم که بخوام بنده خدا رو قضاوت کنم من فقط خواستم یاد آوری کنم چون خودم هم گاهی آنقدر حرفه ای ابلیس مشغول و مایوس  میکنه که اگ قرآن نباشه شاید پناه بر خدا زبانم به کفر هم باز بشه 

من با توجه به تمام مشکلاتی که یکباره برام بوجود اومد و تونستم فقط روحیمو با قرآن حفظ کنم این حرف زدم 

حلالم کن حق الناس چیزی نیست که خدا ازش بگذره😭😭😭😭😭😓😓😓😓

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
منو ببخشید اگر از حرفم چنین برداشتی داشتی من کی باشم که بخوام بنده خدا رو قضاوت کنم من فقط خواستم یا ...

خواهش میکنم عزیزم ،،شما دوست مجازی من هستی ،،این حرفا چیه،، خدا ببخشه گلم ،،من کلا از کسی چیزی بدل نمیگیرم ،، 

منم هرروز میخورم.  ولی نمیدونم چرا همش استرس و اعصاب ر دارم

دل بده بهش با این اعتماد که خدا داره با شما حرف میزنه با توجه کامل وبا معنی بخون من همیشه میگم قربون مهربانی خدا و رسول الله بشم که ما بنده های کمترین لایق دونستن و کلام الله برامون باقی گذاشتن 

من خودم معمولا کاری شبیه استخاره ولی به نیت استخاره باز نمی کنم به نیت راهنمایی روزانه باز میکنم ودو صفحه باز شده رو با دقت و معنی می خونم خیلی برای امور روزانه خودم تاثیر داشته 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
خواهش میکنم عزیزم ،،شما دوست مجازی من هستی ،،این حرفا چیه،، خدا ببخشه گلم ،،من کلا از کسی چیزی بدل ن ...

ممنون بازهم شرمنده 😚😚😚😚