2777
2789
عنوان

خانم های که عقدن تو کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ! دقیقا میشه برا من بگید ک الان ک عقدیت ب حرفتون گوش نمیده چ جوری میخواین برین زیر ی سقف؟! ...

میگه نمیخوام ازت دور باشم خونه ماهم زیاد نمی تونه بمونه به خاطر مامانم چون بهش غر میزنه که چرا اینجایی منم برم خونه خارسوم باز انقدر زنگ میزنه و پیام میده که چرا خونه خارسوتی برای همینه الان همش در رفت امدیم شوهرمم که قبول نمیکنه یه روز منو نبینه میگه حتما باید پیشم باشی 

من ک خونه خودمون و خونه مادرشوهرم بغل دست همه.بیشتر خونه خودمونم دیگه.مادرشوهرم زن عمومه. شوهرمم ک ...

منم زیاد فاصله نداره فقط یه خیابون فاصلمونه ما این سمت خیابون هستیم اونا اون سمتش ولی خب از این همه رفت امد خسته شدم 😥نمیدونم چکار کنم 

میگه نمیخوام ازت دور باشم خونه ماهم زیاد نمی تونه بمونه به خاطر مامانم چون بهش غر میزنه که چرا اینجا ...

اصلا منطقی نیست ببخشید عزیز جان

اگه همدیگرو دوست دارین برای سالم موندنتون و سالم موندن ماها باید قرنطینه بمونید وقتی نمیتونید همشو ی جا با هم باشید هر کسی بمونه خونه خودشون

چت تصویری همو ببینید!

خونه خودمون ی سره ویدیو کال میگیریم خیلی دوست داریم همو ببینیم ولی نمیشه دیگ 

خوبه قبول کرده تماس تصویری رو اون میگه وقتی از کار میام خستم بلید پیشم باشی تا خستگیم در بیاد اگه قبول نکنم به دعوا میکشه و قهر اینا که تو دوستم نداری و نمیخوایی پیشم باشی و... عین بچه ها میشه

منم زیاد فاصله نداره فقط یه خیابون فاصلمونه ما این سمت خیابون هستیم اونا اون سمتش ولی خب از این همه ...

خب این رفت و امد اشکالی نداره خب بنظرم از نظر کرونا.اما از اینکه همش خونه اونایی میتونی بگی مثلا هرچند روز یکبار یا دوبار میام خونتون نه همیشه

خوبه قبول کرده تماس تصویری رو اون میگه وقتی از کار میام خستم بلید پیشم باشی تا خستگیم در بیاد اگه قب ...

اخی خوب بهش بگو جدیه و واقن واسه خودمونم که شده نباید همو ببینیم

رسیدن بهش آرزومه....