2777
2789
عنوان

زندگی من دوست داشتین بخونین

125 بازدید | 8 پست

چرا آنقدر اذیتم میکنه به خدا ۲۷ سالمه نه آرایش خقذدارم بزنم نه لباس بپوشم نه بیرون برم همش تو خونه ام همش میگه هیچ جا حق نداری بری تو خرابی کلی فوش ناموسی ای مادرم هم حمایتش میکنه. دیروز رفتم کتابخونه ساعت ۱ تا ۶ امروز و دیشب کلی باهام دعوا کردن تو خرابی تو ج.ن.ده ای همش هم بهم میگن تو خرابی تو همکاره ای دروغ گویی. خسته شدم اصلا نمیکشم دیگه تو این خونه. والا داغون شدم دخترا همه بی حجاب ول میگردن. هم شاغلم هم درس خونده ام کسی آدم حسابم نمیکنه فقط توهین و تحقیر و تهدید و کتک. به خدا ۱۰ ساله پارک نرفتم. به خدا از بس تو خونه موندم روانی شدم شغلم معلمی هست همش تعطیل فقط ۳ روز در هفته خواستگار هم ندارم. داشته باشم هم ردشون میکنه. به خدا تو عمرم حتی با مردی تلفنی حرف نزدم. به کدامین گناه من دارم اینجور میشم غیر انسانی هست این کار. باشگاه و آرایشگاه هم اصلا انگار اسیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطلقه ای مگه انقدر کنترلت میکنن؟

یا دوشیزه ای

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دوشیزه تابحال با هیچ مردی حتی تلفنی حرف نزدم

خانوادت روانی و سمی هسن

مامان منم همینطوری بود ازدواح کردم راحت شدم روانی بود چقدر اذیت میکرد خدا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خانوادت روانی و سمی هسنمامان منم همینطوری بود ازدواح کردم راحت شدم روانی بود چقدر اذیت میکرد خدا

برای ازدواج فقط میگن هر کسی ما گفتیم اونم شبیه خودشونه من دو تا اینجورن

برای ازدواج فقط میگن هر کسی ما گفتیم اونم شبیه خودشونه من دو تا اینجورن

سوره حشر رو ۴۰ شب بخون خدا نجاتت میده آدم خوب میذاره سرراهت