2777
2789
عنوان

بهترین جاروبرقی چیه

1580 بازدید | 47 پست

بچه ها واسه جهیزیم میخام از تجربیاتتون بگین جاروبرقی خیلی واسم مهمه چون وسیله ای هس که یکسره باهاش کار می‌کنیم... بهترین مارک چیه از نطر مکش و قدرت موتور و صدا و خلاصه همه چی اوکی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من همه نوع جاروبریی اطرافم تست کردم چون فوق العاده رو جارو حساسم. بهترینی که تا حالا دیدم و برا خودم خریدم کینگ سامسونگ، الان نمیدونم هست یا نه اما واقعا عالیه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من مارك جارو مو نگاه نكردم اما عاليه از ايناس كه كيسه اينا نميخام هر وقت پر شد خالي ميكنم بچم رو پامه خاب رفت عكسشو ميفرستم واست 

يعني عاليه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من بوش دارم خیلی راضیم 

خونه پدرم قبلنا اونیکس داشتن اون هم عالی بود عالی

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بوش مارک خوبیه

من بلک اندیکر دارم خوبه راضی ام

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من هارد استون دارم خیلی راضیم سال 90 خریدم کم صداترین جارو اون زمان بود تنها مشکلی ک داره اینه که چرخاش نسبت به هیکل جارو کوچیکه یکم سخت جابه جا میشه البته باید ببینی چی واست مهمه من صدای زیادش اعصابم خرد میکنه واسه همین اولین ملاکم کم صداییش بود

ننه❤️