2777
2789
عنوان

خانوما تموم تنم میلرزه 😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11393 بازدید | 211 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اس رو نمیدونم ولی من واسم دوبار این اتفاق افتاده واقعا یه کسایی بهم گفتن من دوستت دارم خداشاهده تا د ...

عزیزم باور میکنی الان دیگه مد شده برا برقرار کردن با زن متاهل الکی میگن از قبل دوست داشتن و فلان؟چون بعد از کار گذشتن چ دلیل داره غرورشون بشکونن و بگن

البته بحث اسی جداس اسی زده ب جاده توهم  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ای بابا مردم چقدر شانس دارن  ما یه دونشم نداریم  چه برسه به دو تا دو تا

مجرد ک نیستم شانس باشه😔متاهلم

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
شما میتونی نخونی تاپیکمو

عمومیه دیگه سرگرم میشیم😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بچه ها واسه منم پیش اومده فقط اینکه پسر داییم که هنووزم که هنوزه باورم نمیشه اون همچین پیامی بهم داد ...

به خدا ی عده درک ندارن تو هر موقعیتی فقط میخوان نمک به زخم آدم بپاشن

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

بعد تو ننشستی فک کنی ک اگ واقعن این پسرخاله دوسم داشت قبل این ک ازدواج کنم بهم میگفت ک اگ واقعن میخاس خانم خونش شم راهی باشه

ن این ک الان ک شوهر داری این اقا هم گرمی خورده حالش خرابه گفت یه تیری بزنم ببینم ب هدف میخوره یا ن

اصلن دوست نداره میخاد ب  بیراه بکشونتت

البته اگ یک درصد ای اسکرینا ساختگی نباشه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
برو بابا چه مسخره... انگار ازین داستانای سسکی خانوادگیه😂😂😂

میتونین نیاین تو تاپیکم

خدای من

وای اینارو شوهرت نبینه ک خون ب پا میشه

حالا میخای چیکار کین

جداقل ب مامانت بگو

ب خالت بگه

😓😓😓😓

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ای خدا یعنی ۳۴ سالم شد یکی نبود بهم بگه بیا خانوم خونه خودم شو 🥺🥺

تو موقعیت من اصلا خوشایند نیس😭