2777
2789
عنوان

خانوما تموم تنم میلرزه 😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 211 پست
خانوم خونه خودم بشی   عکس دختر کشم که واسش گذاشتی! کم رمان بخونین یا حداقل رمان خوب بخ ...

کسی از شما نظر نخواست

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا یعنی ۳۴ سالم شد یکی نبود بهم بگه بیا خانوم خونه خودم شو 🥺🥺

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
ای خدا یعنی ۳۴ سالم شد یکی نبود بهم بگه بیا خانوم خونه خودم شو 🥺🥺

بیا عزیزم بیا خانم خونه خودم شو🌹

😂😂😂😂😂😂الکی مثلا من پسرم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

زهرا تو مسلمون نیستی ،،چرا با اون مرتیکه می پری 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
کسی از شما نظر نخواست

خیالت راحت باشه عزیزم واسه همچین دروغ تابلویی نظر نمیدم!دخترای چهارده ساله هم اینجوری چت نمیکنن دیگه!خوبه داری میلرزی نشستی نو تاپیک همه رو تگ میکنی 

ریلکس بودی چیکار میکردی

بیا عزیزم بیا خانم خونه خودم شو🌹 😂😂😂😂😂😂الکی مثلا من پسرم

دیگه دختر و پسرش برام فرقی نداره فقط یکی این جمله رو بهم بگه کافیه 😁😁

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

وای خدااااااا من جات استرس گرفتم 😍 

عاشقته یعنی 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم