2777
2789
عنوان

لطفا خانم های باردار و تجربه داربیان

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 38 پست
سرخود هيچي بهش نديد اگه لازم باشه دكتر بهش ميده  نسبت به شرايط دوستمون اين شربت براش تجويز شده ...

حق باشماست ولی با این اوضاع کرونا هیچ متخصص و دکتر زنانی مطبش بازنیست همه رفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش میشه بگی 

عزیزم برا هر کس تجویز دکتر فرق داره چون من مشکلم با خواهر شما فرق داشت مشکل من این بود هر چی می‌خوردم میموند سر معده ام هضم نمیشد و یبوست بودو البته گفت علاوه بر هضم برای ناراحتی های معده هم خوبه اسم شربت لاکسی ژل⁦(منیزیم هیدروکساید۸ درصد)⁩ هس

ولی خواهرت سوخود مصرف نکنه شاید واسه اون مناسب نباشه

خدایا شکر
شما چند هفته اتونه؟ رفتین سونو؟

توی هشت هفته هستم سونو هفته قبل رفتم قلب تشکیل شده بود

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

منم اوایل بارداری هستم معدم درد میکنه به کنار! اصلا چیزی نمیتونم بخورم ! انگار همیشه خدا سیرم اصلا میل به غذا و خوراکی هیچی ندارم 

یه قاشق غذا میخورم سیر سیر میشم طوری که واقعا نمیتونم ادامه بدم! 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم اوایل بارداری هستم معدم درد میکنه به کنار! اصلا چیزی نمیتونم بخورم ! انگار همیشه خدا سیرم اصلا م ...

عین منی من معدم ضعف میره ولی اشتهای هیچی رو ندارم از همه چی هم انگار زده هستم ولی غذا میاد تو ذهنم عوق میزنم، چند هفته ای؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
سرخود هيچي بهش نديد اگه لازم باشه دكتر بهش ميده  نسبت به شرايط دوستمون اين شربت براش تجويز شده ...

شربتهای تهوع و معده تو بارداری یا قرص مثلا دمیترون همه میتونن استفاده کنن عوارض نداره 

من خودم یکی میخوردم بارداری قبلیم عالی بود از همین نی نی سایت پیدا کردم به دکترم زنگ زدم گفت اگر داری بخور موردی نداره 

الان اسمشو به استارتر میگم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عین منی من معدم ضعف میره ولی اشتهای هیچی رو ندارم از همه چی هم انگار زده هستم ولی غذا میاد تو ذهنم ع ...

دقیقا مثل منی عزیزم 

۷ هفته و ۴ روز 

شما چطور؟

دقیقا مثل منی عزیزم  ۷ هفته و ۴ روز  شما چطور؟

من دیروز فهمیدم باردارم نمیدونم دقیقا چند وقتمه بخاطره کرونا هنوز آزمایشم ندادم تا هفته ی دیگه میرم آز

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
خداروشکر... قبل۸هفته نرفته بودین؟

دکتر برام نوشت تاریخشو هفت هفته بودم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧