2821
2789
عنوان

خانوما و اقایون شاغل در شرکت

63 بازدید | 2 پست

دوستان اگه مراجعه حضوری ارباب رجوع رو داشته باشیم

بنظرتون چه نکاتی رو (صرف نظر از اینکه شرکت چیه و کار چیه) بطور کلی میتونید به من بگید برای راهنمایی

در خصوص هر مسیله ای

من توی یه شرکت کار میکنم و همه ازم راضین... به نظرم خوشرویی به همراه متین و موقر بودن، حوصله به خرج دادن در برخورد با ارباب رجوع و تمرکز رو کار که بتونم کارم رو با کیفیت بالا انجام بدم مهمترین عوامل موفقیت هستش

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792