2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده

658 بازدید | 22 پست

دلم برای شوهرم تنگ شده هرچند که میخوام ازش جداشم چون بیشعوره . ولی خوب چه کنم؟

خیلی دوست داشتم دست بکشه روشیکمم با نی نی حرف بزنه ولی فرصت نشد   فکراینکه نی نی مو تنها بزرگ کنم خیلی سخته   

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب با قانون جذب .دوباره برش گردون عزیزم تو تلگرام ساناز اسبقی واقعا عالیه .خیلی ها رو از طلاق برگردونده.من نخریدم ولی انشالله میخرم تونت سرچ کن

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم
ببین منم حس تورو داشتم ولی وقتی با خودم فکر کردم دیدم که زندگی با مردی که اینقد راحت قید زنو زندگیشو ...

اره فایده نداره

غرورتو بزار کنار بهش پیام بده بی معرفت من دوستت دارم دلم نمیخواد جدا شیم هرچند اخلاقت گنده ولی من تحمل میکنم حرف جدایی رو نزن 

ببین چی میگه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
غرورتو بزار کنار بهش پیام بده بی معرفت من دوستت دارم دلم نمیخواد جدا شیم هرچند اخلاقت گنده ولی من تح ...

عمرا انقدر نازشو کشیدم لوس شده . همش عادت کرده من برم طرفش تازه اون مقصر بود . دوست دارم اون بیاد هرچندکه میدونم نمیاد   

بارداری الان شما 

چندوقت قهر کردین هیچ‌تلاشی نکرده تو این مدت

میخوای یکم درمورد مشکلتون حرف بزنی شاید اروم بشی

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
غرورتو بزار کنار بهش پیام بده بی معرفت من دوستت دارم دلم نمیخواد جدا شیم هرچند اخلاقت گنده ولی من تح ...

من همه این کارارو کردم.ولی وقتی یکی دوست داشته باشه هیچوقت طلاقت نمیده یکیم که دوست نداشته باشه تا اخر عمرت منتشو بکشی فایده نداره