2777
2789

دماغ من چند روز پیش ها ضربه دید بعد از یک سمت ورم کرد؛ خیلی هم درد میکرد

من تو نت سرچ کردم نوشته بود صبر کنید ورم بخابه بعد برید دکتر

الان ورم بینیم خیلی کم شده و بینیم اصلا تغییر شکل نداده

حالا من نمیدونم برم دکتر نرم، چیکار کنم تو این اوضاع کرونا

اصلا چه دکتری باید برم؟؟ 

کاربری سومم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ولی بچگی افتادم از تخت زمین قیافه دماغ بد شده 

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^
من بینیم‌ شکَست فرداش جز ورم خودش مثل کلوچه صورتم ورم کرده بود زیر چشمم کبود بود و تو چشمم لک خون اف ...

خون هم اومد؟

ببین همون روزهای اول بینی ت تغییر شکل داد؟ آخه میگن اگه بشکنه چن ماه بعد تغییر شکلش مشخص میشه

کاربری سومم   

من موقع دبیرستان داشتم با بچه ها بسکتبال بازی می کردم هم کلاسیم پشتش به من بود بعد با پشت سرش به طور تصادفی زد توی بینی من محکم هیچی دیگه خون همون جوری روی زمین میریخت کامل دماغم کج شد بعد باد کرد کلی گرفتاری کشیدم مجبور شدم ماه ها مدرسه نرم بعد بادش خوابید دکتر هم رفتم گفت ترک برداشته استخوان بینیت الان بینی مثل قبل نیست اما بهتر هست دیگه شانس هست دیگه اگه میبینی خیلی بد هست عمل کن من عمل نکردم 

من موقع دبیرستان داشتم با بچه ها بسکتبال بازی می کردم هم کلاسیم پشتش به من بود بعد با پشت سرش به طور ...

نه بینی من اصلا تغییر شکل نداده فقط ورم کرد و درد میکرد الانم ورم خیلی خابیده

موندم برم دکتر یا نه

شما میدونید باید چه دکتری برم؟ 

کاربری سومم   
خون هم اومد؟ ببین همون روزهای اول بینی ت تغییر شکل داد؟ آخه میگن اگه بشکنه چن ماه بعد تغییر شکلش مش ...

من با صورت رو آسفالت غش کردم تیغه سمت چپ بینیم کامل رفت سمت راست خیلی ام خون اومد در حد مو برداشتن یا ضربه نبود که ورم نکنه همون فرداش ورم کرد کل صورتم دکترم میگفت شانس آوردی گونه ات نشکست بالای لبم و گونه ام زخم شده بود  

من با صورت رو آسفالت غش کردم تیغه سمت چپ بینیم کامل رفت سمت راست خیلی ام خون اومد در حد مو برداشتن ی ...

وای خدایا

باورت نمیشه من بینیم به در خورد!!

من تو اتاق پشت  در بودم داداش بیرون بود اون میخام بیاد تو من میخام برم بیرون اتاق در و محکم هول داد تو خورد به نوک دماغم البته از بغل

بعدش 5 ساعت گریه کردم چشمم و بینیم پف کرد دو برابر شد

فردایی فهمیدم دماغم ورم کرده

کاربری سومم