2777
2789
ما شرایط رودرو صحبت کردن رو نداریم با پیامه و به بنظرت چطور باید بحثو شروع کنم

اول از خودش بپرس 

بگو مثلا چ رفتارهایی اگه از خانوم آینده ات سر بزنه ناراحت میشی بعدش بگو خط قرمزهای زندگیت چیه 

تا حرفاشون تموم شد بگو خب منم برات الان توضیح میدم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان؟

اخه نميشه رفت تو عقد نامه نوشت حق بي احترامي و بد دهني نداره مثلا اگه بي احترامي كرد اونرقت خانم چكار ميتونه بكنه ميره عقدنامش رو نشون ميده ميگه حق بي احترامي نداشتي😒😒

وزن شروع 
خوب پس خوب میدونی از همه چی بدتره با کسی باش که مطمعن باشی خیانت نمیکنه بهت

اره میدونم خیلی بده ولی با اینکه خیلی اونو دوست دارم با اینکه شندیم برادراش یکی دوبار دست رو زنشون بلندکردن ولی خیانت نداشتن اما بازم به نظرم تو این دوره نمیشه اعتماد کرد اینطور که دیدم خیلی از زندگی هایی که مرد خیانت نمی کنه زن میره خیانت میکنه

.............................
اخه نميشه رفت تو عقد نامه نوشت حق بي احترامي و بد دهني نداره مثلا اگه بي احترامي كرد اونرقت خانم چكا ...

بنوسین اگه خدایی نکرده دستش بلندشد حق طلاق+مهریه و حضانت بچه.

به خودش هیییچ فایده ای نداره.و اینک طرز لباس پوشیدنتم همین الان مشخص کن کوتاه بلند هرچی

به مدل لباس پوشیدن کاری نداره ولی من خودم به لباسای بلند عادت دارم

.............................
بنوسین اگه خدایی نکرده دستش بلندشد حق طلاق+مهریه و حضانت بچه.

والا كدوم مردي پيدا ميشه حق طلاق و مهريه و حصانت بچه رو بده تازه خانوم چطور ثابت كنه دست روش بلند شده

حالا اين نظر منه

كلا مردايي كه همچين شرايطي رو تو عقد نامه قبول كنن به نظر من كمن

وزن شروع