2777
2789

بچم سه ماهشه .فک کنم حساسیت اورده .ماهای اول اینجوری نبود یهو اینجوری شد

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگر داشته باشه از اول داره چیز دیگه بهش ندادی من دخترم نان میدادم بدجوری یبوست شد عوض کردم ببلاک ...

بچه اولمم همینجور بود ببلاک کامفورت دادم .بنظرت برا این بچمم بخرم یا برم دکتر ؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

والله پسر عمه من دنیا اومد عمه شیر نداشت اینم تنبل بود الانم 18 سالشه بازم تنبله زیاد نمی مکید زحمت به خودش نمی داد شیر خشک هم می خورد همشو بالا می اورد از گشنگی داشت میمرد مامانم به شوخی گفت اه بابا شیر پاستوریزه بدین 10 روز بود دنیا اومده بود شیر پاستوریز دادن عالی خورد بزرگ شد ولی الان عین گاوه اخلاقش 🥴 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
نه اگر داشته باشه از اول داره چیز دیگه بهش ندادی من دخترم نان میدادم بدجوری یبوست شد عوض کردم ببلاک ...

نه چیز دیگه ندادم.از اول گاهی اوقات بالا میاورد .سه روزه یسره میاره بالا گریه طولانی صبح تا شب میناله دیونم کردم.مدفوعش سبز مثله اسهال و امروزم پنج شیش بار شکمش کار کرد یکم خون توش بود.میاره بالا راحت میشه میخابه

بچه اولمم همینجور بود ببلاک کامفورت دادم .بنظرت برا این بچمم بخرم یا برم دکتر ؟

من ازش راضیم تو این وضع دکتر نری بهتر یه قوطی بگیر ببین عکس العملش چیه اگر ساخت بهش بده بهش با نان چه مشکلی براش پیش اومده

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
والله پسر عمه من دنیا اومد عمه شیر نداشت اینم تنبل بود الانم 18 سالشه بازم تنبله زیاد نمی مکید زحمت ...

والا ادم می مونه چکار کنه 

نه چیز دیگه ندادم.از اول گاهی اوقات بالا میاورد .سه روزه یسره میاره بالا گریه طولانی صبح تا شب مینال ...

خوب سبز بودنش بخاطر داشتن اهن تو شیر خشکه.اگر خون تو دسشویشه احتمال عفونت اداری داره .بالا میاره رفلعکس نداره خیلی کم کم بهش بده عاروقشو بیگیر 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
نه چیز دیگه ندادم.از اول گاهی اوقات بالا میاورد .سه روزه یسره میاره بالا گریه طولانی صبح تا شب مینال ...

اینهایی که شما میگین علائم حساسیت به پروتئین گاوی هست. باید شیر خشک مخصوص بخوره. بسته به میزان حساسیتش حالا یا اچ آ، یا پپتی در موارد شدیدتر نئوکیت یا الکر. شیر خشک معمولی نباید بدی. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من ازش راضیم تو این وضع دکتر نری بهتر یه قوطی بگیر ببین عکس العملش چیه اگر ساخت بهش بده بهش با نان چ ...

چن روزه میاره بالا .همش به خودش میپیچه از خواب میپره بی اشتها .یهو لاغر شد .شکمش بیش از حد کار میکنه خون تو مدفوعش بود

اینهایی که شما میگین علائم حساسیت به پروتئین گاوی هست. باید شیر خشک مخصوص بخوره. بسته به میزان حساسی ...

ببلاک کامفورت خوبه!؟

ببلاک کامفورت خوبه!؟

نه. مارکش فرقی نمی کنه نان، ببلاک آپتامیل هر چی ولی اول از همه اچ آ رو امتحان کن، اگر علائم ادامه دار بود پپتی. البته تشخیص و تجویز پزشک متخصص ارجح هست

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون