2777
2789

ماجرا از این قراره که چند وقت پیش من با یه پسری برای ازدواج به صورت رسمی آشنا شدم توی جلسه اول که ما همدیگر رو دیدم ایشون از شرایطشون و تحصیلان و... گفتن از نظر اخلاق و تحصیلات و استقلال و اینا شرایطمون مشابه بود ولی اقتصادی و خانوادگی نه. در همون جلسه اولش ایشون گفتن که من نمیتونم سریع عروسی بگیرم و اینا باید یکی دو سال ما نامزد یا عقد بمونیم این در حالی بود که اصلا ما همو نمیشناختیم به جز یه سری مشخصات کلی انگار. به نظرم خیلی مشتاق بودن برای ارتباط بیشتر و تصمیمشونو گرفته بودن اخر جلسه از من شماره گوشیموخواستن که من گفتم از پدرم بگیرین😂😂(الان اگه بود این کارو  نمیکردم اون لحظه بنده خدا خیلی شوکه شد و گمون ناراحت یک کمی عصبی) بعد گفتن که توی یک ماه آینده شما فکراتونو بکنین(بیشتر منظورش شرایط کار و زندگی آینده بود به نظرم) ایشون ازنظر یه سری ویژگی ها به نظرم اصلا خوب نبودن و باید خیلی احتیاط میکردم. بلافاصله خانوادشون و خودشون چندین بار تماس گرفتن و قرار شد برای جلسه دوم هماهنگ کنن که پدرم به دلیل تحقیق اولیه مخالفت کردن و قرار شد بعد از مدتی دوباره بیشتر باهم آشنا بشیم ولی بعد از مدتی خانوادم گفتن که قضیه تموم شده است. وقتی من دلیل رو پرسیدم گفتن که خوب نبودن و اینا خودشون هم تماس نگرفتن🙄. در حالی که شخصی که ازشون تحقیق کردن اوکی بود و تاییدشون کرد و اونطوری که من دیدم خودشونم مشتاق بودن. چون من اون آقا رو اصلا نمیشناختم پیگیر نشدم و ازشون دوباره نپرسیدم ولی بعدا دوباره با مادرم صحبت میکردیم سربسته گفتن اونا اصلاخوب نبودن🤔🤨.الان من مشکلم اینه که به نظرتون اونا تماس نگرفتن و بی خیال شدن یا خانواده من ردشون کردن. اصلا مسئله خواستگاره نیست چون به نظر من هر کسی دنبال یه شرایطیه بیشتر بحث خانوادمه. که برای تصمیم گیری آینده باید بدونم با خانواده ام چه رفتاری داشته باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد یه رفتاری ازش دیدن خانوادت که میگن نه وگرنه خانواده بهترین تصمیم رو میگیره .

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
لابد یه رفتاری ازش دیدن خانوادت که میگن نه وگرنه خانواده بهترین تصمیم رو میگیره .

یه دلیلای مسخره  واکی مثلا اینکه چرا انقد ست لباس پوشیده بود یا هدیه اورده بود😏مثلا فک میکنن با این کارا میخواسته منو گول بزنه🤣