2777
2789
عنوان

نان چای ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 23396 بازدید | 449 پست

ماریا جان خسته نباشی عزیزم من یه سوال داشتم ازتون من اجاق گازم که فردار بوده خراب شده حالا میخام فرتو کار بخرم نمیدونم برا پخت کیک و شیرینی چه فری مناسبه بخرم؟؟؟بنظرت فر توکار بخرم یا دوباره یه اجاق گاز فردار بخرم؟؟شما فرت ازچه نوعیه؟؟فر تو کاره یا اجاق گازت فرداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث همیشه عالی👌🤩

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ماریا جون من همزن برقی ندارم اگه خودم کیک درست کنم خوب میشه یا حتما باید تهیه کنم

اگه بگیری خیلی به دردت میخوره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ماریا جان خسته نباشی عزیزم من یه سوال داشتم ازتون من اجاق گازم که فردار بوده خراب شده حالا میخام فرت ...

من فر تو کار برقی فلر دارم عزیزم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
میدونم میگم اگه فردا درست کنم کیکمو باهمزن دستی بد میشه؟ 

بد نمیشه اما اسفنجی هم درنمیاد