2777
2789
عنوان

نان چای ماریا + عکس

23046 بازدید | 449 پست

سلام بهترین ادمایی که دارم❤️ 

خیلی دوستتون دارم و دلم تنگ شده بود براتون.

نان چای :

ارد شیرینی : 250 گرم ( 2 لیوان) + 1قاشق غذا خوری ارد برنج یا نشاسته ذرت 

زرده :1 عدد. 

مال من فوق ریز بود دو تا ریختم شما همون یکی بریزید 

روغن جامد : 125 گرم (نصف لیوان) 

پودر قند : 80 گرم (نصف لیوان) 

ماست سون یا خامه : 40 گرم ( 2 قاشق غذا خوری) 

بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری 

پودر هل 1 قاشق مربا خوری  

روغن و پودر قند و ده دقیقه بزنید تا سفید بشه 

حالا زرده و بریزید و 5 دقیقه بزنید 

بکینگ پودر و بریزید داخل ماست یک دقیقه صبر کنید بعد به همراه هل به مایه اضافه و با سر خمیر گیر دیگه کار کنید

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر هنرمند هستین شما ❤

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

ارد هارو الک کنید روش. ممکنه همه ی ارد استفاده نشه. در حدی که خمیر لطیفی به دست بیاد ارد بریزید. 

به عکس ها لطفا دقت کنید. 

یک ساعت در یخچال بمونه. 

خمیر و بین دو تا پلاستیک باز کنید با وردنه 

یا چنگال یا هر چی که دارید روش خط بندازید 

قالب بزنید بزارید توی سینی فر 

رومال بزنید و کنجد بپاشید 

بزارید توی فر 170 به مدت ده دقیقه. 

نه بیشتر چون خشک میشه 

یک دقیقه گریل و روشن کنید تا نارنجی بشه و تموم

مواد رومال هم یک عددزرده 

یکم زعفرون یک قاشق خامه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

من حتی بوش رو هم حس میکنم از همینجا!

کاش امکانات داشتم الان درست میکردم

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

به به عجب چیزیه

دستت طلا خانم قناد باشی عزیزم😍😍😍🥰🥰🥰😇💋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

خیلی خوبی ممنون عزیزم😍😍😍😋😋😋

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین